Back to all vacancies

☁️ Lead Cloud Architect

Dutch is requiredGoogle CloudNext

No translation is available for this vacancy

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dit is een unieke kans! Wij zoeken naar een ervaren Lead Cloud Architect, klaar om zelf te groeien en het team mee te nemen. Je komt terecht in een dynamische omgeving en geen dag zal hetzelfde zijn. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor de technische kant van onze projecten, de technische begeleiding van collega’s, maar ook voor het uitdenken van oplossingen. Je hebt veel ervaring met de public cloud kan voor ieder probleem een goede oplossing bedenken. Je bent als geen ander in staat om je technische oplossing uit te leggen aan mensen die minder technisch zijn. In ruil daarvoor krijg jij een uitdagende baan en een heleboel fantastische collega’s! Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan nu, help jezelf aan meer werkgeluk en ons aan een fantastische nieuwe collega! Win-win 😎

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro werken we nauw samen met Google. Zo hebben wij altijd als een van de eerste bedrijven in de wereld toegang tot de nieuwste technologieën van de wereld, voordat het publiek toegankelijk is. Dit vereist wel wat creativiteit en passie om puzzels op te lossen: gebruik je liefde voor code om de Cloud te ontdekken.

We houden van innovatieve en eindeloos schaalbare applicaties in Google Cloud ontwikkelen. Samen met een jong team doen we mooie projecten voor indrukwekkende klanten. We hebben zowel startups (vakanties.nl, Tellow) als de grote bedrijven van Nederland (ANWB, Booking, Randstad, PostNL) in ons portfolio zitten.

Deze positie brengt veel invloed met zich mee. Je zal snel groeien. Als je geen ervaring hebt met Google Cloud Platform, geen probleem: juist door jouw diepgaande public cloud kennis in Azure of AWS, pik je in no time GCP op. Daar geven we je natuurlijk ook alle training en begeleiding bij. Wij zijn ervan overtuigd dat GCP de cloudoplossing is van de toekomst. Nu nog een niche in Nederland maar wereldwijd de meest succesvolle speler. Wij geven je ruimte om expert te worden in deze nichemarkt!
 Door het hoge tempo van Google is er veel dynamiek en is de leercurve steil. Zelfontwikkeling is belangrijk voor ons; we geloven dat alle werknemers hun eigen specialisme kunnen vinden. Jij bepaalt zelf in welke richting je groeit. Google certificaten zijn altijd mooi meegenomen: Data Engineer, Machine Learning Engineer, of Cloud Architect: kies waar je interesse ligt.

Over jou


Van een pro als jij verwachten we natuurlijk wel wat! Ten eerste verwachten we dat je analytisch ingesteld bent en goed in staat bent om (business) problemen te analyseren en te vertalen naar technische oplossingen. Ook houden we van een flinke portie ambitie; waar ben je nu, en waar wil je naartoe? Naast dat je zelf technisch goed onderlegd bent, verwachten we dat je het team ook naar een hoger niveau kan tillen.

Wat musts:

 • minimaal 8 jaar relevante werkervaring,
 • minimaal 4 jaar werkervaring met een public cloud (Azure, AWS, GCP),
 • minimaal 5 jaar professionele programmeerervaring, waarvan tenminste 3 jaar met Java en 1 jaar met Python,
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een corporate omgeving (zodat je onze klanten goed kan begrijpen en verder kan helpen),
 • Ervaring met presenteren technische oplossing aan minder technisch publiek,
 • Ervaring met requirements-analyse,
 • Ervaring met in kaart brengen business-processen,
 • Ervaring met gestructureerd handmatig testen / testanalyse.


Daarnaast heb je kennis van de volgende technieken en technologieën:

 • Verschillende web frameworks,
 • Frameworks voor big data / parallelle dataverwerking (Apache Beam, Apache Spark, MapReduce, TensorFlow),
 • Basiskennis machine learning,
 • Basiskennis computer networking,
 • Basiskennis web security.


Naast de programmeertalen die je al kan, ben je ook in staat om snel nieuwe talen te leren. Extra frameworks leren is voor jou ook geen probleem.

Pre’s:

 • Je hebt een Google Cloud certificaat,
 • Je hebt verstand van Protocol Buffers / gRPC,
 • ervaring met Linux scripting.

Wat we jou bieden

We weten wat je hier wil lezen(💸), dus: wij bieden een salaris van €5500-€6500, afhankelijk van je ervaring. Heb je een ander bedrag in je hoofd? Noem het, en wellicht komen we eruit!

Zo, nu dat duidelijk is kunnen we over op waar we bij Incentro echt trots op zijn. Geluk van onze werknemers is bij Incentro een prioriteit. We staan al jarenlang in de top van de Great Place to Work, en daar zijn we trots op! Naast goede borrels, teamuitjes en een legendarische wintersport ieder jaar, zijn we er echt voor elkaar. Gelukkige mensen leveren nou eenmaal excellent werk af. Check hier de rest van onze arbeidsvoorwaarden.

Over Incentro

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud