Back to all vacancies

(Senior) Analytics consultant

ConsultancyDutch is requiredSenior

No translation is available for this vacancy

Senior Analytics consultant: held in het verbinden van de wereld van data analyse en CX

Gaat jouw hart sneller kloppen van het analysen van gebruikersdata zoals Google Analytics? En heb je daarnaast een passie voor het verbeteren van digitale klantervaringen, zoals websites en portals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw carrière bij Incentro.

Bij Incentro krijg je de kans om aan grootschalige projecten te werken voor geweldige bedrijven als GrandVision, KPN, Vattenfall, Coop en Randstad. Als Analytics consultant ben je altijd op zoek naar nieuwe inzichten om zo de beste user experience te kunnen creëren. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de gebruikersdata van onze klanten. Je analyseert hiervoor data uit bijvoorbeeld Google Analytics, Adobe Analytics of Hotjar. Op basis van deze inzichten kom je met verbeter-suggesties hoe onze designers en developers nog betere websites en apps kunnen ontwerpen. Je werkt hierin intensief samen met onze UX researchers, die op basis van kwalitatief onderzoek jou analyse werk complementeren.

Je wordt onderdeel van de CX community. Hierin zitten UX designers, UX researchers, Product Owners en Strategen. Samen met je CX collega's borg je dat wij onze belofte bij klanten waar maken: al onze design keuzes worden onderbouwd met van data. Wij doen dit 
door middel van zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoekstechnieken. Onze UX researchers nemen het kwalitatieve onderdeel op zich en jij zal als Analytics consultant een leidende rol hebben in het kwantitatieve deel. Daarnaast stap je naar voren binnen de organisatie om je kennis op het gebied van analytics te delen en uit te bouwen. Uiteraard ben je zelf ook nog lang niet uitgeleerd en biedt Incentro je voldoende uitdaging om nog verdere stappen te maken in je ontwikkeling.

Over jou.

Met een passie voor gebruikersonderzoek kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Je hebt een academische opleiding afgerond (bij voorkeur een technische richting)
  • 5+ jaar ervaring me het uitvoeren van complexe analyse vraagstukken voor marketing doeleinden
  • Ruime ervaring met het gebruiken van analytics oplossingen zoals Google Analytics en Adobe Analytics
  • Je kunt zelfstandig een Google Analytics implementatie inrichten
  • Een tag management oplossing is voor bekend terrein (zoals Tealium, GTM of Relay42)
  • Je bent empathisch, analytisch sterk en een echte probleemoplosser
  • Je kunt een advies uitbrengen over hoe een gebruikerservaring verbeterd kan worden en zet inzichten om naar concrete acties
  • Communicatief sterk, je kunt jouw resultaten op een begrijpelijke en overtuigende manier presenteren
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Ervaring in de consultancy een pre

Wat we jou bieden.

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €4.000 - €4.500 Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten. Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons.

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro. 

Start jouw carrière.

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.

Apply now!

Design & Strategy