Back to all vacancies

Account manager

AppInteractiveMobileNew BusinessSales

No translation is available for this vacancy

Voor onze vestiging Incentro Interactive zijn we opzoek naar een gemotiveerde Account Manager. Je bent creatief, hebt veel doorzettingsvermogen en bent in staat om deals te sluiten en de business bij bestaande accounts verder uit te bouwen.

Over jou

Met een passie voor sales en oprechte interesse in onze klanten kom je bij ons al een heel eind. We zijn daarnaast op zoek naar kandidaten met:

  • Een HBO/WO-diploma;
  • 3 tot 6 jaar ervaring in sales (idealiter in de bureauwereld/media of recruitment/IT services);
  • Een commercieel genie, in andere woorden: sales zit in je bloed;
  • Ervaring in het opbouwen en verbeteren van klantrelaties;
  • Een sterk netwerk binnen jouw vakgebied.

Jouw carrière bij Incentro

Als accountmanager herken en creëer je nieuwe businesskansen. Van het eerste contact tot en met het sluiten van de deal: jij regelt het! En als de deal gesloten is met een toffe nieuwe klant, wordt het alleen maar beter! Jij haalt namelijk het maximale uit de samenwerking. Met jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme creëer je nieuwe mogelijkheden en bouw je relaties op.

Ben jij een echte inspiratie voor onze klanten en weet je hoe je hen kan uitdagen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2.800 - €4.250. Heb je een ander salaris in gedachten, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️. Of gewoon een belletje of appje naar Jaap (+31 6 420 88 157) mag ook ;-).


Apply now!

Sales & Office