Back to all vacancies

Account Manager

No translation is available for this vacancy

Voor onze vestiging Incentro Digital Information Services zijn we opzoek naar een gemotiveerde Account Manager met ervaring in de wereld van IT Managed Services. Je bent creatief, hebt veel doorzettingsvermogen en bent in staat om deals te sluiten en de business bij bestaande accounts verder uit te bouwen.

Jouw carrière bij Incentro

Als accountmanager herken en creëer je nieuwe businesskansen. Van het eerste contact tot en met het sluiten van de deal: jij regelt het! En als de deal gesloten is met een toffe nieuwe klant, wordt het alleen maar beter! Jij haalt namelijk het maximale uit de samenwerking. Met jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme creëer je nieuwe mogelijkheden en bouw je relaties op. Daarnaast heb je met jouw ervaring in Managed Services een belangrijk aandeel in het optimaliseren van onze dienstverlening vanuit de klantvraag. Onderdeel van je werk is het onderhouden en verbeteren van de relatie met onze Spaanse vestiging in Santander, waar wij het dagelijks beheer voor onze klanten uitvoeren. Natuurlijk kan het dan niet ontbreken dat je regelmatig een tripje maakt naar onze collega’s daar!

Ben jij een echte inspiratie voor onze klanten en weet je hoe je hen kan uitdagen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Over jou

Met een passie voor sales en oprechte interesse in onze klanten kom je bij ons al een heel eind. We zijn daarnaast op zoek naar kandidaten met:

  • Een HBO/WO-diploma;

  • 3 tot 6 jaar ervaring in sales;

  • Ervaring in de IT consultancy- en managed services;

  • Je neemt de verantwoordelijk over bestaande accounts met als doel het verhogen van het succes en de groei van de klant;

  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van een pipeline en new business, je sluit deals door de allerbeste voorstellen te schrijven en je beantwoordt RFP’s vol creativiteit. Uiteraard ben je in staat om de voorstellen vol passie te presenteren, zowel in het Engels als in het Nederlands;

  • Je beschikt over een netwerk van klanten en -relaties binnen jouw vakgebied en wordt er blij van dat te onderhouden en uit te breiden

  • Ervaring in de wereld van Enterprise Content Service Platforms is een pré;

  • Een commercieel genie, in andere woorden: sales zit in je DNA;

Wat wij jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekend passend salaris. Heb je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.


Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter: cecilia.vanhalteren@incentro.com of bel 0642745808
Apply now!

Digital Information Services (DIS)