Back to all vacancies

Agile Projectmanager

agileDutch is requiredscrum

No translation is available for this vacancy

Agile Projectmanager gezocht

Bij jou staat een tevreden klant altijd voorop. Je staat bekend als enthousiaste, flexibele en bovenal doelgerichte project- en delivery manager. Jij kunt grote veranderingen overzien en structureren tot een goed lopend project van begin tot eind. Gewoon, omdat je ontzettend goed kan plannen en organiseren. Heb jij ervaring met projectmanagement en stakeholder management binnen IT-projecten en je begrijpt precies wat onze klanten en collega’s nodig hebben? Cool, dan hebben we een vette job voor je! Wij zijn op zoek naar een agile projectmanager die ons team in Amsterdam komt versterken. Als agile projectmanager ga je uiteenlopende projecten begeleiden bij onze vooraanstaande opdrachtgevers.

Wat je als Agile Projectmanager bij ons doet

Jij hebt de touwtjes duidelijk in handen! Je voelt je verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten en managen van de dienstverlening aan onze strategische klanten. Je draagt verantwoordelijkheid voor de juiste resourcing op projecten en kent duidelijk het verschil tussen traditioneel ingestelde bedrijven en de agile way of working. Voor jou geen verrassingen, altijd ‘on-top-of-things’. Periodiek bespreek je met klanten de resultaten en voortgang, doe je voorstellen tot procesverbetering en los je voorkomende problemen op. Daarnaast verbeter je onze dienstverlening continu. Je weet hoe je je collega’s hierin moet enthousiasmeren en je doet dit op een positieve en oplossingsgerichte manier.

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro zijn we toegewijd aan zowel het verbeteren van producten maar ook onszelf. Jou ontwikkeling zal zowel plaatsvinden in hard- en soft skills, dit is ook zeer persoonlijk omdat niet iedere werknemer hetzelfde is. Beslis zelf hoe ver je jezelf wilt pushen en Incentro zal je ondersteunen (natuurlijk wel met een gezonde werk-privé balans). Voor Incentro is het belangrijkste dat het goed gaat met onze mensen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op elk niveau, aangezien je nooit klaar bent met leren. Als Incentronaut heb je toegang tot trainingen, workshops en conferenties. We geloven ook dat je veel leert van elkaar, daarom werk je bij Incentro ook vaak samen aan projecten. Bij Incentro zul je dan ook met veel getalenteerde mensen werken.


Over jou

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met project- en/of delivery management i.c.m. Agile Way of Working;
  • Ervaring met IT projecten;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent een teamplayer en kunt jouw ideeën overtuigend overbrengen naar collega’s en klanten;
  • Je pakt verantwoordelijkheid, kan goed communiceren en denkt oplossingsgericht;
  • Je bent proactief, zelfstandig en kan goed werken onder druk;
  • Je gaat uitdagende en ingewikkelde situaties bij klanten zeker niet uit de weg, maar pakt het met beide handen aan;
  • Je hebt een passie voor jouw vak en weet anderen hiermee te enthousiasmeren en ze te coachen.

wat wij bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €4.000 - €5000 Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal, check alle voordelen, zoals onze mobiliteitsregeling, een laptop én winstdeling, op deze pagina.

Over ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht.


Apply now!

Agile and project management