Back to all vacancies

Agile Projectmanager

agiledutchProject managementproject managerscrum master

Als Agile Projectmanager bij Incentro ga je uiteenlopende projecten begeleiden bij onze vooraanstaande opdrachtgevers. Ben jij flexibel, scherp en een echte teamspeler? Houd je overzicht in de complexe wereld van projecten? Kom dan ons team bij Incentro versterken als Agile Projectmanager!

Dit ga je doen als Agile Projectmanager

Als Agile Projectmanager bij Incentro ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van projecten en het managen van de klassieke projectvariabelen zoals tijd, scope, geld en kwaliteit. Het managen van klantverwachtingen en het uitvoeren van stakeholdermanagement horen daar ook bij. Elke dag precies hetzelfde? Welnee. Je werkt op verschillende locaties, op verschillende projecten en in verschillende teams.


Je draagt verantwoordelijkheid voor de juiste resourcing op projecten en kent duidelijk het verschil tussen traditioneel ingestelde bedrijven en de agile way of working. Voor jou geen verrassingen, altijd ‘on-top-of-things’. Periodiek bespreek je met klanten de resultaten en voortgang, doe je voorstellen tot procesverbetering en los je voorkomende problemen op. Daarnaast verbeter je onze dienstverlening continu. Je weet hoe je je collega’s hierin moet enthousiasmeren en je doet dit op een positieve en oplossingsgerichte manier.

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro zijn we toegewijd aan zowel het verbeteren van producten maar ook onszelf. Jouw ontwikkeling zal zowel plaatsvinden in hard- en soft skills, dit is ook zeer persoonlijk omdat niet iedere werknemer hetzelfde is. Beslis zelf hoe ver je jezelf wilt pushen en Incentro zal je ondersteunen (natuurlijk wel met een gezonde werk-privé balans). Voor Incentro is het belangrijkste dat het goed gaat met onze mensen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op elk niveau, aangezien je nooit klaar bent met leren. Bij Incentro heb je toegang tot trainingen, workshops en conferenties. We geloven ook dat je veel leert van elkaar, daarom werk je bij Incentro vaak samen aan projecten.

Over jou

Bij jou staat een tevreden klant altijd voorop. Je staat bekend als enthousiaste, flexibele en bovenal doelgerichte project- en delivery manager. Jij kunt grote veranderingen overzien en structureren tot een goed lopend project van begin tot eind. Gewoon, omdat je ontzettend goed kan plannen en organiseren. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement en stakeholder management binnen IT-projecten - idealiter op het gebied van customer-facing software;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je gaat uitdagende situaties niet uit de weg en durft beslissingen te nemen;
  • Je bent een teamplayer en kunt jouw ideeën overtuigend overbrengen naar collega’s en klanten.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.000. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! Dan kijken wij wat we kunnen doen.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Zoals onze gunstige mobiliteitsregeling, een laptop én winstdeling. Daarnaast organiseren we borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop.

Over Incentro

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor grote merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Fien via fien.dekoning@incentro.com

Apply now!

Agile and project management