Back to all vacancies

Analytics & Conversie Consultant

Conversie OptimalisatiecrocxoData & Analytics

No translation is available for this vacancy

Wil je met jouw kennis mee werken aan een gebruiksvriendelijker en mooier internet bij verschillende grote en snelgroeiende e-commerce bedrijven in Nederland? Heb je ervaring met analytics én wil je graag aan de slag gaan met conversie optimalisatie? Check? Snel verder lezen!

wie wij zijn

Binnen Incentro Digital Commerce zijn wij een team dat zich bezighoudt met conversie optimalisatie en personalisatie. Wij vragen ons iedere dag af of de aangeboden pagina of journey wel de juiste is en vervolgens gaan we samen nadenken over hoe we dit nog beter kunnen maken.

Op het moment bestaat het team uit 4 mensen met verschillende achtergronden. Zo hebben we een ervaren Front-Ender die ontelbaar veel verschillende soorten speciaal bier op kan noemen en vroeger goudsmid was. Ook hebben we een strateeg die volle zalen enthousiast kan krijgen en meer unieke quotes de wereld in helpt dan Johan Cruijff. Onze nieuwste collega is een marketeer die onze propositie komt uitbreiden en versterken, en zo nu en dan ook zijn trouwe viervoeter Pippi mee naar kantoor neemt. Last but definitely not least hebben we een tweede Front-Ender die de ene na de andere klant met zijn resultaten weet te overtuigen van het belang van CRO, we vermoeden dat hij ergens 'actions speak louder than words' getattoëerd heeft.

Al deze mensen werken multidisciplinair en schromen niet om elkaar aan te vullen, te helpen of te verbeteren. Dit betekent dat teamleden veel verantwoordelijkheid krijgen en snel groeien. Bij ons is persoonlijk geluk erg belangrijk en daar schenken we veel aandacht aan. Kortom: we bieden je een uitstekende plek om met ons mee te bouwen aan de gezelligste Commerce club van Nederland.

wat wij belangrijk vinden

Wij zijn met ons team elke dag bezig om het internet gebruiksvriendelijker en mooier te maken. Dit doen we voor verschillende bedrijven, maar wel met een overkoepelende gedachte. Wij geloven dat een goede online gebruikerservaring leidt tot gelukkige en loyale klanten. Veel bedrijven proberen dit te bereiken door zich blind te staren op cijfers. Wij focussen ons niet alleen op die kwantitatieve gegevens, maar combineren deze ook met kwalitatieve data. Wij waken ervoor om mensen te reduceren tot een spreadsheet. De mens bestaat uit meer dan nullen en enen en wij geloven in Time Well Spent. Mensen besteden veel tijd op internet, laten we die plek dan zo mooi en efficiënt mogelijk maken.


wat jij meeneemt naar Incentro

 • Je hebt een academische opleiding afgerond (bij voorkeur een technische richting);
 • Ervaring met A/B test tooling, zoals Optimizely, VWO of Google Optimize;
 • Ervaring met het gebruiken van analytics oplossingen zoals Google Analytics en Adobe Analytics. Je kunt daarnaast ook een analytics oplossing (bijv. Google Analytics) inrichten;
 • Een tag management oplossing is voor jou bekend terrein (zoals Tealium, GTM of Relay42);
 • Je bent communicatief sterk, je kunt jouw resultaten op een begrijpelijke en overtuigende manier presenteren. Ervaring in de consultancy een pre;
 • Je hebt ideeën hoe het internet voor mensen mooier en gebruiksvriendelijker kan worden gemaakt;
 • Proactief en niet bang om je mening te uiten;
 • Je hebt ergens een ongekende passie voor (een hobby, een geweldig verhaal over een reis, een blunder waar je trots op bent) en tijdens ons eerste gesprek blaas je ons daarmee van tafel;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

wat jij voor ons kan doen

Als Analytics & Conversie consultant ben je altijd op zoek naar nieuwe inzichten om zo de beste klantervaring te kunnen creëren. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de gebruikersdata van onze klanten. Je analyseert hiervoor data uit bijvoorbeeld Google Analytics, Adobe Analytics of Hotjar. Op basis van deze inzichten kom je met verbeter-suggesties hoe onze CRO experts en developers nog betere commerce platformen kunnen bouwen.

Wij houden ervan om mensen verantwoordelijkheid en vrijheid te geven. Uiteraard doen we alles samen en stippelen we een programma voor je uit dat past bij jouw ambities en jouw doelen.

wat wij jou bieden

Een cultuur gevormd door specialisme, ambitie en geluk. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, per definitie succesvol. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én al jaren in de top 3 van Great Place To Work. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

 • Een ontwikkeltraject gedurende je gehele carrière bij Incentro;
 • Vast contract;
 • Prima salaris (afhankelijk van je ervaring: € 3.300 - € 4.000) en arbeidsvoorwaarden, lease auto, NS Businesscard, je eigen laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling;
 • Enorm veel ruimte voor creativiteit en vrijheid;
 • De mogelijkheid om aandelen van Incentro te kopen en dus mede-eigenaar te worden;
 • Opdrachten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland;
 • De Van Nelle fabriek is onze thuishaven. Wie wil er nu niet werken op UNESCO erfgoed?
 • Legendarische borrels, sportuitjes, teambuilding en wintersport waar nog jaren over wordt gesproken… Althans, buiten corona tijden. Voor nu houden we online borrels, pub quizzes, Codename competities en bierproeverijen.

iets voor jou?

Wij zijn naast je CV erg benieuwd wat je ontzettend leuk vindt om te doen, welke mooie projecten je al hebt gedaan of wat je heel graag bij ons zou willen doen. Wil je meer informatie over Incentro? Lees dan lekker verder op onze website. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Manon. We zijn erg benieuwd naar je!


Apply now!

Front-end development