Back to all vacancies

Business analist

API’sBusinessConsultancyConversie OptimalisatieDigital Experience CreatorsDutch is requiredRoadmapStrategie

No translation is available for this vacancy

Bij jou staat het verbinden van wens en oplossing altijd voorop. Je staat bekend als analytische, nieuwsgierige en bovenal doelgerichte business analist. Door goed te inventariseren en analyseren, zorg jij ervoor dat de klantvraag glashelder is, waardoor jij de klant uitstekend kunt adviseren en begeleiden bij het project. Heb jij ervaring als strategisch sparringpartner, waarbij je continu op zoek bent naar verbeteringen en ben jij in staat om deze van idee, te vertalen naar concept, functionaliteit en zelfs user stories? Cool, dan hebben we een vette job voor je! Wij zijn op zoek naar een business analist die ons team in Amsterdam komt versterken. Als business analist heb je een enorm uitdagende en gevarieerde rol bij onze vooraanstaande opdrachtgevers.

Wat je als business analist bij ons doet

Jij bent de missing link tussen business wensen en het daadwerkelijk ontwikkelen hiervan! Jij fungeert in projecten als business analist tussen de klant en ons development team en strooit graag met termen als conversie optimalisatie, roadmap, API’s, architectuur keuzes, functionaliteiten, use cases, concepting en integraties. Hierbij ben je dus de spil tussen de business, IT organisatie en ons development team, waardoor het van belang is dat je zowel de taal van de business als de techniek beheerst, maar ook goed in staat bent om processen te stroomlijnen op basis van je analytische skills. Je spart met de product owner, de scrum master, projectmanager en je technische collega’s om je ideeën om te zetten in items op de product backlog. Daarnaast teken je de plek van de technische oplossing moeiteloos uit in de huidige omgeving van de klant en adviseert over de diverse fasen van het project. Je kent de voordelen en nadelen van de eventuele keuzes en neemt de klant mee in de mogelijkheden.

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro zijn we toegewijd aan zowel het verbeteren van producten maar ook onszelf. Jou ontwikkeling zal zowel plaatsvinden in hard- en soft skills, dit is ook zeer persoonlijk omdat niet iedere werknemer hetzelfde is. Beslis zelf hoe ver je jezelf wilt pushen en Incentro zal je ondersteunen (natuurlijk wel met een gezonde werk-privé balans). Voor Incentro is het belangrijkste dat het goed gaat met onze mensen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op elk niveau, aangezien je nooit klaar bent met leren. Als Incentronaut heb je toegang tot trainingen, workshops en conferenties. We geloven ook dat je veel leert van elkaar, daarom werk je bij Incentro ook vaak samen aan projecten. Bij Incentro zul je dan ook met veel getalenteerde mensen werken.


Over jou

 • Een afgeronde HBO-WO opleiding;
 • + 5 jaar relevante werkervaring als Business Analist;
 • Ervaring met IT projecten;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent een teamplayer en kunt jouw ideeën overtuigend overbrengen naar collega’s en klanten;
 • Je pakt verantwoordelijkheid, bent analytisch sterk en denkt oplossingsgericht;
 • Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en kan goed werken onder druk;
 • Je gaat uitdagende en ingewikkelde situaties bij klanten zeker niet uit de weg, maar pakt het met beide handen aan;
 • Je hebt een passie voor jouw vak en weet anderen hiermee te enthousiasmeren en ze te coachen;
 • Je kunt als strategisch sparringpartner fungeren;
 • Je kunt duidelijk communiceren met zowel de opdrachtgever(s) als technische collega’s;
 • En last but not least kun je werken in een Agile Scrum Team.

Wat we jou bieden.

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.500 - €4.500. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons.

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro. 

Start jouw carrière

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en neem contact op met Gijs (gijs.blijdenstein@incentro.com).

Apply now!

Design & Strategy