Back to all vacancies

Business Analist

No translation is available for this vacancy

Business Analist

 Voor onze afdeling Digital Information Services (DIS) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Business Analist. Staat het verbinden van wensen en oplossingen voor jou altijd voorop? Sta je bekend als analytisch, nieuwsgierig, kritisch, klantgericht en doelgericht? Heb jij ervaring als strategische sparringpartner, waarbij je continu op zoek bent naar verbeteringen en deze verbeteringen weet te vertalen van idee naar concept, functionaliteit en zelfs user stories? Mooi, dan hebben wij dé baan voor jou!

Jouw carrière bij Incentro

Je zorgt ervoor dat de klantvraag glashelder is, zodat je de klant uitstekend kunt adviseren en begeleiden tijdens het project. Jij bent de ontbrekende schakel tussen zakelijke wensen en het daadwerkelijk ontwikkelen ervan! Je strooit graag met termen als user experience, visuals first, API’s, architectuur keuzes, functionaliteiten, stories, epics, integraties en roadmaps. Het is belangrijk dat je zowel de taal van de business als de technologie begrijpt en dat je ook in staat bent om processen te stroomlijnen op basis van je analytische vaardigheden. Je communiceert nauw en dagelijks met de klant, product owner, scrum master, projectmanager en je technische collega's om je ideeën om te zetten in items op de product backlog.

Als onderdeel van Incentro DIS ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de zakelijke behoeften van onze klanten naar oplossingen die onze consultants kunnen realiseren. De uitdagingen die we voor onze klanten oplossen, richten zich op onze propositie rond Content Service Platforms. Incentro gelooft dat een open en moderne architectuur van een Content Service Platform (CSP) essentieel is voor organisaties om orde te scheppen in de chaos van informatie en processen. Content moet niet alleen eenvoudig gesynchroniseerd kunnen worden in de cloud en on premise, maar ook altijd en overal beschikbaar zijn via alle devices. We gebruiken Alfresco voor de oplossingen die we aanbieden, en we zijn een trotse Alfresco Partner!

Over jou

Als Business Analist in Utrecht ben je analytisch sterk, toon je initiatief en heb je een resultaat- en klantgerichte instelling. Daarnaast verwachten we:

 • WO/HBO diploma

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

 • Ervaring met complexe bedrijfsprocessen

 • Ondernemend

 • Je hebt ervaring met het werken binnen een Agile Scrum Team;

 • Je bent analytisch en innovatief in je oplossingen;

 • Je hebt ervaring als strategisch sparringpartner;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Wat we jou bieden

Ten eerste bieden we een marktconform salaris van € 3.000 - € 5.500 (afhankelijk van je expertise). We staan ​​altijd open voor suggesties, gebaseerd op uw ervaring en vaardigheden. Dus mocht je nog iets anders in gedachten hebben, laat het ons weten.

Als Business Analist bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om te groeien binnen een goed draaiende business unit in nauwe samenwerking met je collega's

 • Samenwerking met een werkgever die begrijpt dat het geluk van het team de sleutel is tot het succes van de klant

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, opleidingsbudget, thuiswerkvergoeding, hybride werken, OV business card etc etc.

Bij Incentro zijn er legendarische borrels, toffe teamactiviteiten en last but not least onze wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro team op de eerste plaats. Jouw geluk staat centraal. Bekijk hier wat Incentro te bieden heeft!

Over Incentro

Met verandering maken we onze klanten sterker. Door digitale platforms te creëren, verbeteren we de klantervaring voor 's werelds grootste en populairste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digitaal design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter: Cecilia Van halteren - 0642745808 of mail cecilia.vanhalteren@incentro.com


Apply now!

Digital Information Services (DIS)