Back to all vacancies

CRO Frontend developer

Conversie Optimalisatiecrocxofrontend

No translation is available for this vacancy

Wil je met jouw kennis mee werken aan een gebruiksvriendelijker en mooier internet bij verschillende grote en snelgroeiende e-commerce bedrijven in Nederland? Heb je een technische achtergrond, ervaring of wil je graag aan de slag gaan met conversie optimalisatie en denk je ook dat het internet veel beter en mooier kan? Check. Check? Snel verder lezen!

wie wij zijn

Binnen Incentro Digital Commerce zijn wij een team dat zich bezighoudt met conversie optimalisatie en personalisatie. Wij vragen ons iedere dag af of de aangeboden pagina of journey wel de juiste is en vervolgens gaan we samen nadenken over hoe we dit nog beter kunnen maken.

Op het moment bestaat het team uit 4 mensen met verschillende achtergronden. Zo hebben we een ervaren Front-Ender die ontelbaar veel verschillende soorten speciaal bier op kan noemen en vroeger goudsmid was. Ook hebben we een strateeg die volle zalen enthousiast kan krijgen en meer unieke quotes de wereld in helpt dan Johan Cruijff. Onze nieuwste collega is een marketeer die onze propositie komt uitbreiden en versterken, en zo nu en dan ook zijn trouwe viervoeter Pippi mee naar kantoor neemt. Last but definitely not least hebben we een tweede Front-Ender die de ene na de andere klant met zijn resultaten weet te overtuigen van het belang van CRO, we vermoeden dat hij ergens 'actions speak louder than words' getattoëerd heeft. Al deze mensen werken multidisciplinair en schromen niet om elkaar aan te vullen, te helpen of te verbeteren. Dit betekent dat teamleden veel verantwoordelijkheid krijgen en snel groeien. Bij ons is persoonlijk geluk erg belangrijk en daar schenken we veel aandacht aan. Kortom: we bieden je een uitstekende plek om met ons mee te bouwen aan de gezelligste Commerce club van Nederland.

wat wij belangrijk vinden

Wij zijn met ons team elke dag bezig om het internet gebruiksvriendelijker en mooier te maken. Dit doen we voor verschillende bedrijven, maar wel met een overkoepelende gedachte. Wij geloven dat een goede online gebruikerservaring leidt tot gelukkige en loyale klanten. Veel bedrijven proberen dit te bereiken door zich blind te staren op cijfers. Wij focussen ons niet alleen op die kwantitatieve gegevens, maar combineren deze ook met kwalitatieve data. Wij waken ervoor om mensen te reduceren tot een spreadsheet. De mens bestaat uit meer dan nullen en enen en wij geloven in Time Well Spent. Mensen besteden veel tijd op internet, laten we die plek dan zo mooi en efficiënt mogelijk maken.


wat jij meeneemt naar Incentro

 • HTML(5) en CSS(3) kan je dromen en je javascript skills wil je verder kunnen ontwikkelen;
 • Ervaring met DOM manipulatie is een pré;
 • Ervaring met of interesse in A/B test tooling, zoals Optimizely, VWO, Google Optimize, Google Analytics, Hotjar, Relay42 is een pré;
 • Weten dat een check-out, een flow en een bounce rate geen Amerikaanse dansjes zijn en kunnen uitleggen wat het wél is, is ook een pré;
 • Je hebt ideeën hoe het internet voor mensen mooier en gebruiksvriendelijker kan worden gemaakt;
 • Je bent enthousiast wanneer je mensen mag adviseren en overtuigen over de verschillende technieken die je gebruikt om websites te optimaliseren;
 • Proactief en niet bang om je mening te uiten;
 • Je hebt ergens een ongekende passie voor (een hobby, een geweldig verhaal over een reis, een blunder waar je trots op bent) en tijdens ons eerste gesprek blaas je ons daarmee van tafel.

wat jij voor ons kan doen

Natuurlijk gaan we je eerst laten zien wat voor coole dingen we allemaal zelf aan het doen zijn bij onze klanten en introduceren we je aan onze werkwijze. Omdat je al affiniteit hebt met A/B testen zal het ook niet lang duren voordat je jouw technische skills kan gebruiken om A/B testen in te richten. Je gaat dan ook daarna meteen aan de slag met het uitwerken en programmeren van vooruitstrevende A/B testen om de ervaring van de klant naar het volgende niveau te brengen. 

Wij houden ervan om mensen verantwoordelijkheid en vrijheid te geven. Uiteraard doen we alles samen en stippelen we een programma voor je uit dat past bij jouw ambities en jouw doelen.


wat wij jou bieden

Een cultuur gevormd door specialisme, ambitie en geluk. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, per definitie succesvol. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én al jaren in de top 3 van Great Place To Work. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

 • Een ontwikkeltraject gedurende je gehele carrière bij Incentro;
 • Vast contract;
 • Prima salaris (afhankelijk van ervaring € 2.500 - 3.500) en arbeidsvoorwaarden, lease auto, NS businesscard, je eigen laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling;
 • Enorm veel ruimte voor creativiteit en vrijheid;
 • De mogelijkheid om aandelen van Incentro te kopen en dus mede-eigenaar te worden;
 • Opdrachten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland;
 • De Van Nelle fabriek is onze thuishaven. Wie wil er nu niet werken op UNESCO erfgoed?
 • Legendarische borrels, sportuitjes, teambuilding en wintersport waar nog jaren over wordt gesproken… Althans, buiten corona tijden. Voor nu houden we online borrels, pub quizzes, Codename competities en bierproeverijen.

iets voor jou?

Wij zijn naast je CV erg benieuwd wat je ontzettend leuk vindt om te doen, welke mooie projecten je al hebt gedaan of wat je heel graag bij ons zou willen doen. Wil je meer informatie over Incentro? Lees dan lekker verder op onze website. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Leon. We zijn erg benieuwd naar je!


Apply now!

Front-end development