Back to all vacancies

CX Strateeg

Design ThinkingDxTwoUI DesignUX Design

No translation is available for this vacancy

Heb jij een visie op Customer Experience? Ben jij een echte adviseur? Wordt jij blij van een rol waarin je grote opdrachtgevers zoals GrandVision en ABN AMRO Verzekeringen mag adviseren over hun Customer Experience strategie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw rol als CX Strateeg bij Incentro

Bij Incentro zijn we op zoek naar een digitale CX Strateeg met een mening over Customer Experience en iemand die deze wil delen om zo een bijdrage te leveren aan nog gebruiksvriendelijkere producten en diensten voor onze klanten. Je krijgt bij Incentro de mogelijkheid om de CX richting van onze klanten vorm te geven en invloed te hebben op de (digitale) roadmap en Customer Experience van hun producten en services. Je bent dé schakel tussen het productteam (Researchers, Designers en Developers) en de business.

Als CX Strateeg bij Incentro heb jij een sleutelrol binnen de belangrijkste projecten van onze opdrachtgevers. Je gaat je bezighouden met de volgende onderwerpen:

 • De strategie van het productteam. Dit doe je door kwalitatieve en kwantitatieve data te interpreteren terwijl je samenwerkt met product managers en stakeholders om key-momenten in de customer journey te definiëren.

 • Het challengen van de klant door middel van Design Thinking en business gedreven workshops.

 • De customer journey’s die onze klanten helpen bij hun digitale transformatie.

 • Je bent uitdrager van de customer first mindset. Je helpt het productteam en de klant bij het verbeteren van de customer en user experience.

Met jouw enthousiasme over Customer Experience weet je te overtuigen, motiveren en inspireren.

Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Heb jij een passie voor design en customer experience? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als CX Strateeg. Wat we nog meer van jou verwachten?

 • Je hebt een HBO+ werk en denk niveau;

 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen CX Design;

 • Ervaring met Design Thinking en business workshops;

 • Ervaring met UX Design en onderzoeksdata analyses;

 • Je hebt een breed scala aan kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en begrijpt de balans hiertussen;

 • Out-of-the-box en innovatief denken is je sterke kant;

 • IDEO en/of Nielsen Normen is een pré.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van € 4.500 - €5.500. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom (corona-proof) borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Design & Strategy