Back to all vacancies

Digital E-Commerce Engineer

Data & AnalyticsDigital Commercee-commerceengineerincentrovacature

No translation is available for this vacancy

Word jij enthousiast van e-commerce, heb je affiniteit met data en combineer je deze eigenschappen om bedrijven via hun digitale kanalen meer impact te laten maken? Dan heeft Incentro de juiste job voor jou!


Jouw carrière bij Incentro

Als digital/ecommerce engineer is het jouw taak om als data expert de klant te kunnen adviseren en te helpen om via digitale kanalen meer impact te genereren.

Afhankelijk van de volwassenheid op het gebied van data en de uitdaging van de klant kan de opdracht er op verschillende manieren uitzien. De klant kan je bijvoorbeeld vragen structureel inzicht te geven in een aantal belangrijke website KPI’s. Zo kom je erachter dat deze KPI’s nog niet worden doorgemeten op de website en zal je dus eerst de website tracking via bijvoorbeeld GTM of Google Analytics moeten gaan aanpassen.

Wanneer de juiste data wordt verzameld kan je op basis van SQL queries data op een bepaalde wijze structureren zodat dit gevisualiseerd en aangeboden kan worden aan de klant. Hierbij kan je op weg met dashboarding tools zoals Data Studio of PowerBI.

Je zult veel werken in de cloud zoals Google, AWS of Azure omdat zo data processen geautomatiseerd kunnen worden en omdat de data vaak wordt opgeslagen in de cloud. Kennis van programmeertalen zoals Python gaan je helpen om effectief in de cloud te kunnen werken.

Klanten waar jij voor kan komen te werken zijn bijvoorbeeld MediaMarkt, Kleertjes.com of Dille & Kamille.

Vanuit Incentro werken we aan je consultancy skills maar zeker ook aan de technische skills (Google tag manager, SQL,cloud technologieën etc.). Wanneer jij je bovenstaande eigen kan maken zal je van hoge waarde zijn in de markt!


Over jou

Je spart graag met de klant, je houdt van puzzelen en zoekt graag naar oplossingen om de meeste impact voor de klant te realiseren. We vragen ook nog het volgende van je:

  • Een HBO/WO diploma, bij voorkeur IT-gerelateerd;

  • 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Je hebt gewerkt met ruwe data van bijvoorbeeld Google Analytics, Adwords, Facebook, Instagram, Searchconsole of mail.

  • Ervaring met programmeertalen zoals R , Python en SQL om data uit bovengenoemde bronnen te analyseren of te structureren

  • Ervaring met Dashboarding tooling of leergierig om je je deze eigen te maken

  • Ervaring met Cloud omgevingen of leergierig om je binnen deze omgevingen verder te ontwikkelen

  • Je vind het leuk laatste ontwikkelingen bij te houden en hiermee te experimenteren

  • Nederlandse en Engelse communicatie skills.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris aan.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Cecilia van Halteren, 06-42745808

Apply now!

Data & Outsystems