Back to all vacancies

Digitale Strateeg/Architect

No translation is available for this vacancy

Ons team is op zoek naar iemand die niet in één hokje te plaatsen is. Ja je bent een digitale strateeg, maar ook een architect en een vrije denker. Jij bent in staat over een digitale strategie mee te praten en mee te denken over wat deze kan betekenen voor de klant van de klant, maar je weet ook hoe je het zou moeten bouwen. Hierdoor lever je waarde voor klanten en voor onze developers. Wij bouwen digitale ervaringen voor klanten met een focus op content management.

Sleutelwoorden? Strategie, propositie, technology


Jouw carrière bij Incentro

Voor jouw rol ben je zowel intern als bij de klant bezig. Binnen het team is het jouw taak om de propositie vorm te geven en samen met de developers de vertaalslag van strategie naar oplossing te maken. Bij de klanten is het jouw taak om een technische discussie om te zetten naar waarde voor die klant. Jij ontwikkelt en presenteert je plannen en denkt mee met de klant. Het is daarmee een vloeibare rol. Het belangrijkste is dat jij de ‘hoe’ en ‘waarom’ vraag veel stelt en daarmee de verbinding maakt tussen de digitale strategie en de developers.

Jouw focus? Digitale verandering.

Over jou

Met een passie voor complexe systemen kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:


 • Minimaal 8 jaar werkervaring in de IT;
 • Ervaring als software developer en als architect;
 • Algemeen breed geïnteresseerd met een grote interesse voor wat techniek kan betekenen;
 • Kennis en ervaring met complexe en grootschalige implementaties;
 • Goede presentatievaardigheden
 • Je bent een teamspeler;
 • Je communiceert open en eerlijk;
 • Je ziet constant kansen en je gebruikt jouw commerciële vaardigheden om projecten nog waardevoller te maken voor de klant;
 • Een pré: bekend met de rol van een content management platform binnen een bedrijf.

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende talen en technieken:

 • Java en .Net
 • Cloud (Azure, AWS, Google)
 • Headless CMS

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris. Gezien jouw ervaring en skills staan we zeker open voor een suggestie. Laten we in overleg gaan!

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen en dat je in een werkomgeving komt waar goede ideeën direct opgepakt (en toegejuicht) worden. Daarnaast organiseren legendarische borrels, teamuitjes, en een onvergetelijke wintersportvakantie!

Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.


Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️Arianne helpt je graag verder: arianne.landheer@incentro.com


Apply now!

Design & Strategy