Back to all vacancies

Executive sales manager

No translation is available for this vacancy

Hey sales tijger! Ben jij ook zo’n fan van Google? Kom werken als Executive Sales Manager voor de Google vestiging van Incentro!

Als Google partner bouwen wij slimme data oplossingen in de Google Cloud. En implementeren we Google Workspace. We zijn al 10 jaar partner van Google en hebben in die jaren vele referenties en een ijzersterk partnership met Google opgebouwd. Daar zijn we trots op. Help jij ons doorbouwen?


Jouw carrière bij incentro

Als Executive Sales Manager weet je hoe je een deal moet sluiten. Jij hebt het eerste contact met de klant, denkt in toegevoegde waarde voor de klant en durft te experimenteren. Met je creativiteit en lef weet je het juiste haakje te vinden om een klant binnen te halen. Zo zorg je ervoor dat je collega’s uitdagend werk hebben. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de relatie met onze bestaande klanten.

Als Executive Sales Manager krijg je veel touwtjes zelf in handen. Bij groei zal je je eigen sales team verder uitbreiden en aansturen. Vanuit je rol zie je veel gebeuren en word je actief betrokken bij het reilen en zeilen van de vestiging.

Binnen Incentro werken we met kleine (max 60 medewerkers) vestigingen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen P&L, sales, recruitment, delivery, etc. Een vestiging opereert heel autonoom, waardoor ze heel plat, persoonlijk en ondernemend is. Geen ellenlange procedures om een goed idee er doorheen te krijgen, gewoon doen. Dat is heel prettig werken.

Bij Incentro draait het om ‘Enabling sustainable growth’. Dat begint bij persoonlijke groei en het maximale uit elkaars kwaliteiten halen. Bij ons krijg je dus alle kans om je verder te ontwikkelen. Sterker nog, dat verwachten we van je.

Over jou


Met een passie voor het sales vak kom je een heel eind. Verder verwachten we van jou:

 • HBO/WO diploma

 • 5+ jaar werkervaring (idealiter in de IT en/of consulting industry)

 • Ervaring met het opstarten, onderhouden en bouwen van klantrelaties

 • Ervaring met of begrip van het verkopen van ICT dienstverlening / ICT consultancy / ICT oplossingen / Cloud

 • Ondernemend

 • Een believe en go for it mentaliteit; doen zit in je bloed

 • Een relevant netwerk

 • Strategisch denkvermogen

 • In staat mee te denken over de bedrijfsvoering van de vestiging


Wat bieden wij


Ten eerste bieden wij een competitief salaris. Heb jij een ander salaris in gedachten, gebaseerd op je ervaring? Vertel het! Dan kijken we wat we kunnen doen.


Als Executive Sales Manager, bieden we je ook:

 • De kans om samen te werken met onze partner Google

 • De kans om voor één van de beste werkgevers van NL te werken (dat zegt het Great Place to Work onderzoek en vinden we zelf ook ;), die persoonlijk groei centraal stelt en je veel vertrouwen geeft


Maar er is nog veel meer. Er zijn legendarische borrels, feestjes, een fantastisch team, flexibele feestdagen en een onvergetelijke wintersportvakantie! Voor ons is het niet meer dan logisch dat we goed zorgen voor onze mensen. Daarom komt het team altijd op de eerste plaats bij Incentro. Jouw geluk is onze focus. Check hier wat Incentro allemaal biedt.


Over Incentro


Door verandering maken wij onze klanten sterker. Dit doen wij door het creëren van digitale transformatie en het verbeteren van de customer experience voor ‘s werelds grootste en hotste klanten. Het resultaat? Digitale doorbraken. Ben je klaar voor jouw persoonlijke digitale doorbraak?


Welkom bij Incentro!

Apply now!

Sales & Office