Back to all vacancies

Front-End Engineer

Digital Information ServicesDutch is requiredfrontendFront-endFront-end engineerincentrovacature

No translation is available for this vacancy

Voor onze vestiging Incentro Digital Information Services zijn we opzoek naar een nieuwe ervaren collega Front-end consultant. Wil je een betekenisvolle applicatie bouwen die in het hart van een organisatie zit, waarbij je echt verschil maakt? En durf jij klanten te adviseren in nieuwe en bestaande front-end technieken? Yes! Kom dan bij ons werken als front-end engineer

Jouw carrière bij Incentro

Wat houdt de baan dan precies in? Jij houdt je als Front-end engineer bezig met gebruikerservaring van de applicaties voor onze klanten. Wij maken enterprise applicaties die draaien in het hart van de organisatie, waaronder samenwerkingsomgevingen, workflowoplossingen en document management systemen. 

Jij bent in de lead! Als Front-end specialist werk je nauw samen op een project met designers en back-enders. Je adviseert graag de klant en neemt deze mee in het ontwerp en de procesgang. Meepraten is niet jouw stijl, in plaats daarvan communiceer je jouw professionele mening helder en duidelijk. Jij maakt echt het verschil en neemt met minder geen genoegen. Jouw front-end engineering skills zorgen voor het succes van onze klanten. Met jouw skills en inzet maak jij gebruikers van de applicatie blij door een geweldige, intuïtieve front-end te realiseren die in het hart van de organisatie het verschil maakt.

Daarnaast onderzoek je nieuwe mogelijkheden om in jouw vakgebied telkens voorop te lopen en je deelt deze nieuwe kennis met jouw collega’s. Jij bent gedreven. We verwachten dat je groeit en jouw kennis wilt verbreden in bijvoorbeeld de UX/UI concepten die complexe Enterprise applicaties voor eindgebruikers weer eenvoudig maken, of het analyseren en communiceren van de wensen van de business.


Over jou

Met een passie voor IT en enterprise applications ben je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Een IT-gerelateerd HBO/WO diploma;
  • 2-10 jaar relevante werkervaring; opdrachten worden aangepast op jouw niveau en werkervaring
  • Je kunt uitstekend communiceren en presenteren in het Nederlands en Engels.
  • Ervaring met agile werken waaronder scrum

Kennis van de volgende technieken;

  • Ervaring met een Javascript framework zoals Angular of React; 
  • Ervaring met Typescript en CSS 
  • Affiniteit met UI/UX
  • Je schrijft tests voor je code;
  • Version management (GIT);
  • Continuous Integration & Delivery.

Ervaring met workflow- en content managementoplossingen is een pré

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen. Daarnaast krijg je een auto of autovergoeding, opleidings/onwikkel budget, ov businesskaart, thuiswerk en onkostenvergoeding, winstdeling, telefoon, laptop etc.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter: cecilia.vanhalteren@incentro.com of bel 0642745808


Apply now!

Front-end development