Back to all vacancies

Incentro - operational support manager

No translation is available for this vacancy

Incentro Supp. is op zoek naar iemand die teamdynamiek en techniek wil combineren! Elke dag zijn we bezig om onze klanten te inspireren met gave nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken wij collega’s; Supp.ers met passie en gedrevenheid. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en wat ons dagelijks drijft? Supp. is klaar om jouw carrière als een raket te lanceren! In een maand maken we je bekend met onze projecten en de wensen en technische vraagstukken die daarbij horen. Jij hebt een passie voor techniek en een passie voor mensen daarnaast ben je goed in het spotten van commerciële kansen en weet deze te benutten.

wat jij als supporter bij ons doet

 • Je ondersteunt een team in business en IT-vraagstukken
 • Als Supp.orter ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande applicaties. Je monitort de performance en de mogelijke aankomende problemen en bugs. Je lost gevonden bugs adequaat op en geeft daarnaast (ongevraagd) advies over de doorontwikkeling en verbetering van de applicaties.
 • Je bent als Supp.orter bezig met het bewaken van kwaliteit en doet dat in teambreed verband.
 • Je bent als Supp.orter in staat om nieuwe en bestaande klanten mee te nemen in de juiste procesaanpak en deze processen uit te rollen bij klanten. Het liefst heb je hier aantoonbare ervaring.
 • “Een super leuke baan met veel afwisseling en toffe collega’s.” – Thijs de Beijer, Supp.hero & Incentronaut

wat jij in huis hebt

 • Een IT-gerelateerde HBO/WO-diploma;
 • Uitstekende Nederlandse en Engels communicatieve vaardigheden;
 • een passie voor lowcode en hebt daar ook ervaring in;
 • Jij vindt het leuk om processen in te richten en klanten daarin mee te nemen;
 • Je kunt een team ondersteunen bij vertaling van business vragen naar IT;
 • daarnaast word jij enorm blij van: poolen, FIFA, reizen, koken, voetballen, fietsen, zeilen, series kijken, doe-het-zelven, of andere leuke dingen;
 • …en we zouden het fantastisch vinden deze passie terug te zien in je werk!

wat wij jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekend salaris aan. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen. Hier horen ook nog andere voorwaarden bij zoals een leaseauto, laptop en winstuitkering. Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt

over ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

overtuigd?

Ben je enthousiast over deze functie, dan zouden we het geweldig vinden als je solliciteert. Je kunt hier je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je opnemen. Ook als je vragen hebt over deze functie, horen we graag van je!

Apply now!

No specific department