Back to all vacancies

Junior Automation Business Consultant (RPA)

BusinessBusiness AccelerationConsultancyRPA

No translation is available for this vacancy

Direct veel verantwoordelijkheid, werken in een hecht team aan uiteenlopende projecten en veel schakelen met klanten. Als junior automation business consultant (RPA) ben jij een echte alleskunner. Geen fan van een formele sfeer en een strakke taakomschrijvingen? En wel de ambitie om jezelf snel te ontwikkelen en aan grote automation projecten te werken. Dan willen wij jou in ons team. Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het Automation SWAT-team. Een interne startup binnen Incentro. Daardoor hebben we de voordelen van een volwassen organisatie, maar de dynamiek van een startup. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken. Je denkt graag mee over strategische vraagstukken, bent operationeel ijzersterk en bent niet vies van een uitdaging. Makkelijk is dit niet en daarom zoeken we iemand die uit het juiste hout gesneden is. Als Automation consultant ben jij de schakel tussen business en techniek. Moeiteloos sluit jij aan bij salesgesprekken, analyseer je processen of neem je de leiding in projecten. Met jouw analytische blik, organisatorisch talent en communicatieve skills vertaal je processen naar concrete automation oplossingen. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je voor jezelf een ontwikkelplan waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt.

Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

 • HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business en/of IT is een pré (Bijv. Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of Informatie Management)
 • Je hebt interesse in IT, automatiseringen en proces optimalisatie
 • Ervaring in programmeren is een pré
 • Relevante ervaring door stages, bijbanen en extra curriculaire activiteiten.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een zelfstandige en ondernemende mindset
 • De wil om in korte tijd veel te leren
 • Vloeiend in Nederland en Engels

  Wat we jou bieden

  Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

  Over Incentro

  Het werkveld van automation, RPA en AI is continue in ontwikkeling. Dus wij snappen dat jij het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig. Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.


  Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Zij helpen je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen me je in gesprek!

  Apply now!

  Apps, DevOps, Automation & Cloud