Back to all vacancies

Junior Automation Developer (RPA)

Back-end developerBusinessBusiness AccelerationConsultancyRPA

No translation is available for this vacancy

Als junior automation developer (RPA) ben jij de technische held die onze software robots uitdenkt en uit de grond stampt. Wij zijn een snel groeiend team en hebben ambitieuze doelen. Hiervoor zoeken wij ambitieuze en enthousiaste mensen die deze uitdaging aan durven te gaan. Ben jij dat? Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het RPA team, een interne startup binnen Incentro. Hierdoor pluk je de voordelen van het werken bij zowel een volwassen bedrijf als een startup. Klinkt ideaal toch? Dit team is kort geleden gestart en daarom nog volop in beweging. Geen dag is hetzelfde en elke dag bouw jij mee aan het succes van het team! Makkelijk is dit niet, maar wel een unieke kans om te laten zien wat je kan.

In de rol van junior automation developer is jouw hoofddoel om de beste RPA oplossingen voor onze klanten te maken. Hiervoor analyseer je eerst samen met jouw team de processen en behoefte van de klant. Hierna komt het deel waar jij op je best bent. Met jouw technische skills, analytische vaardigheden en enthousiasme bedenk en bouw je de beste oplossingen voor onze klanten. Optimaliseren en versnellen is wat wij doen, jij begrijpt het probleem van de klant. Elke oplossing die jij bouwt is beter dan de vorige! Uiteraard is dit niet het enige wat je doet. Naast het werken aan vette projecten besteed jij tijd aan je eigen ontwikkeling (onbeperkt budget!) en die van het team. Hierdoor loop jij voorop op het gebied van technische en soft skills en kan je elke uitdaging aan!  Ben jij de vrouw/man voor de job, join us!

Over jou

We verwachten zeker niet dat jij al specialist bent in de automation of RPA wereld. Zolang je maar beschikt over voldoende enthousiasme, ambitie en jezelf herkend in de volgende punten:

  • Een HBO bachelor of masterdiploma. Een opleiding met de focus op IT of techniek is een pré. (Bijv. Computer science, Artificial Intelligence, Data Science, Software Engineering of een andere studie met een sterke cijfermatige/technische component)
  • Je hebt interesse in IT, automatiseringen en/of AI en ML.
  • Aantoonbare programmeerervaring 
  • Ervaring met RPA tooling is een pré (UiPath is de tooling die wij gebruiken)
  • Vloeiende Nederlandse (en Engelse) communicatie skills
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Een zelfstandige en ondernemende mindset

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Het werkveld in RPA en AI zijn continue in ontwikkeling, daarom is het heel belangrijk om jezelf steeds te blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën. Hier is ook alle ruimte voor in je baan, sterker nog; we verwachten ook dat je echt tijd aan R&D besteedt. 

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen met je in gesprek! 

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud