Back to all vacancies

Junior Backend Developer

No translation is available for this vacancy

Ben je op zoek naar uitdagende projecten en cutting edge tech? Als junior backend developer ben je bij Incentro aan het juiste adres! Kom koffie drinken en we praten je bij.

Jouw carrière bij Incentro

Als backend developer houd jij je bezig met afwisselende projecten: volledig nieuwe implementaties of het innoveren van de bestaande platformen. Jij werkt nooit alleen, je krijgt altijd begeleiding van je team.

Daarnaast werken we headless, backend en frontend zijn gescheiden. Geen traditionele software, nee, wij geven jou de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Zodat jij cutting-edge tech aanlevert en de klant altijd mind blown de meeting verlaat. Wat wil je nog meer?

Over jou

Met een passie voor het bouwen van fantastische oplossingen ben je al een heel eind bij ons. Wat we verder van jou verwachten?

  • Een IT-gerelateerd HBO/WO diploma;

  • Een beetje relevante werkervaring;

  • Je bent bekend met Java en Node.js en hebt hier wel eens mee gewerkt; 

  • Leergierig;

  • Je durft te vragen;

  • Uitstekende communicatie en presentatie skills in het Nederlands, of de wil om dat te ontwikkelen;

  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur


Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken:

  • REST APIs;

  • Agile en scrum;

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2.300 - €2.800. Afhankelijk van jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We hebben een fantastische bedrijfscultuur; en we organiseren legendarische teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! Maar ook het milieu is voor ons belangrijk; van af en toe een vega-lunch tot zero-carbon footprint, we care. We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat bij ons centraal.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Back-end development