Back to all vacancies

Junior Cloud Backend Engineer

Dutch is requiredGoogle CloudNext

No translation is available for this vacancy

Ben jij net klaar met je opleiding of ben je al aan het werk maar sta je nog aan ‘t begin van je carrière? Ben je op zoek naar een werkgever waar je snel veel kunt leren en wil je veel verschillende bedrijven vooruit helpen? Solliciteer dan nu, help jezelf aan meer werkgeluk en ons aan een fantastische nieuwe collega! Win-win 😎

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro werken we nauw samen met Google. Zo hebben wij altijd als een van de eerste bedrijven in de wereld toegang tot de nieuwste technologieën van de wereld, voordat het publiek toegankelijk is. Dit vereist wel wat creativiteit en passie om puzzels op te lossen: gebruik je liefde voor code om de Cloud te ontdekken.


We houden van innovatieve en eindeloos schaalbare applicaties in Google Cloud ontwikkelen. Samen met een jong team doen we mooie projecten voor indrukwekkende klanten. We hebben zowel startups (vakanties.nl, Tellow) en de grote bedrijven van Nederland (ANWB, Booking, Randstad, PostNL) in ons portfolio zitten.


Deze positie brengt veel invloed met zich mee. Je zal snel groeien. Door het hoge tempo van Google is er veel dynamiek en is de leercurve is stijl. Zelfontwikkeling is belangrijk voor ons; we geloven dat alle werknemers hun eigen specialisme kunnen vinden. Jij bepaalt zelf in welke richting je groeit. Google certificaten zijn een mooi begin: Data Engineer, Machine Learning Engineer, of Cloud Architect: kies waar je interesse ligt.

Over jou

Enthousiasme en leergierigheid zijn altijd belangrijk! Verder zijn we op zoek naar het volgende:

  • Je hebt een afgeronde IT HBO/WO bachelor;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent bereid om regelmatig binnen de Randstad te reizen naar klanten.


Kennis van, of interesse in, de volgende technologieën:

  • Python en/of Java;
  • Back-end en software development;
  • (No)SQL;
  • Schaalbare big data pipelines bouwen.

Wat we jou bieden

We weten wat je hier wil lezen(💸), dus: we bieden een competitief salaris van €2450,- tot €2600,- , afhankelijk van je ervaring. Heb je een ander bedrag in je hoofd? Noem het, en wellicht komen we eruit!

Zo, nu dat duidelijk is kunnen we over op waar we bij Incentro echt trots op zijn. Geluk van onze werknemers is bij Incentro een prioriteit. We staan al jarenlang in de top van de Great Place to Work, en daar zijn we trots op! Naast goede borrels, teamuitjes en een legendarische wintersport ieder jaar, zijn we er echt voor elkaar. Gelukkige mensen leveren nou eenmaal excellent werk af. Check hier de rest van onze arbeidsvoorwaarden.

Over Incentro

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

Apply now!

Back-end development