Back to all vacancies

Junior Data Analist Visualisatie

Business AnalyticsData Engineering

No translation is available for this vacancy

Ben jij geen fan van een formele sfeer en strakke functieomschrijvingen? Heb jij de ambitie om jezelf als een raket te ontwikkelen en aan grote projecten te werken? Dan willen wij jou graag in ons team!

Jouw carrière bij Incentro

Als Data Analist visualisatie of zelfs wel Data Artist, is het jouw taak om de echte vraag uit de business te halen en die te vertalen naar data-inzichten. Je bent niet bang om vragen te stellen om de achterliggende wensen van de business te achterhalen. Je hebt het analytische vermogen om de data te transformeren en inzichten te vertalen naar een dashboard. Je bent de schakel tussen de techniek en de business en creëert zichtbare impact voor data gedreven organisaties.


Wat wordt er van jou verwacht om succesvol te zijn in deze rol:

 • Check bij stakeholders wat hun drijfveren en wensen zijn
 • Ontwerp dashboard wireframes met de nodige visualisatietechnieken om te checken of je begrijpt wat de stakeholder nodig heeft
 • Bereid databronnen voor met behulp van SQL-query's, lokale databases en cloud omgevingen (zoals GCP, AWS, Azure). Je moet datamodellen kunnen interpreteren en/of ontwerpen
 • Bouw het dashboard in verschillende tools zoals: Quicksight, Looker, PowerBI of Tableau
 • Onderzoek en verwerk diepgaande data analyse vragen
 • Maak het dashboard toekomstbestendig door tijdig na te denken over mogelijke veranderingen
 • En tot slot je resultaten kunnen presenteren met behulp van technieken als data storytelling


Het team

Je komt terecht in een enthousiast zelfsturend team. Je krijgt de kans om veel te leren en we hopen natuurlijk ook van jou te leren. Jouw ontwikkeltraject begint hier. Vanaf dag één word je meegenomen in een ontwikkeltraject op soft en hard skills. Je wordt voorbereid om met de juiste kennis aan de slag te gaan bij de klant. Daarnaast is er altijd een fieldmanager beschikbaar voor vragen en coaching voor je eigen ontwikkeling. Jij kiest jouw ontwikkelpad en wij staan ​​voor je klaar!


Over jou

We zijn op zoek naar een goede match tussen jou en het team.
Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Minimaal HBO-bachelor diploma in Business  IT en Management, Data, Technologie of aanverwant vakgebied
 • 0-2 jaar ervaring
 • Je bent assertief en hebt gevoel voor ondernemerschap
 • De vertaling kunnen maken van techniek naar de business
 • Competentie in een script- of programmeertaal zoals SQL, Python of R
 • Ervaring in het werken met een dashboardtool zoals Power BI, AWS Quicksight of Qlik
 • Je vindt het leuk om (data)puzzels op te lossen
 • Je bent enthousiast over IT en data
 • Relevante ervaring door middel van stages, bijbanen en buitenschoolse activiteiten is een pluspunt
 • Je identificeert je met onze culturele waarden: kameraadschap, durf, autonomie en meesterschap
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en/of Engels


Wat we aanbieden

Ten eerste bieden we je een marktconform salaris van € 2.800 - € 4.250 (afhankelijk van je ervaring) met secundaire arbeidsvoorwaarden  zoals een zelfgekozen elektrische leaseauto (of vergoeding), ov businesscard, bonus, laptop etc. Meer over onze secundaire arbeidsvoorwaarden kan je hier vinden: https://www.incentro.com/nl-NL/handboek

Je zal in je eerste weken bij Incentro beginnen met professionele soft skills trainingen om je carrière een kickstart te geven. Je mag hybride werken vanaf kantoor, vanuit huis of een andere locatie/vestiging. Alles is bespreekbaar. Maar dat is zeker nog niet alles wat we bieden. Bij Incentro zijn er legendarische borrels, te gekke teambuilding activiteiten en last but not least, onze waanzinnige wintersportvakantie! Voor ons is het vanzelfsprekend om goed voor onze mensen te zorgen en daarom staat het team bij Incentro altijd op de eerste plaats. Jouw geluk staat bij ons centraal.


Over Incentro

Incentro is een snelgroeiend bedrijf voor digitale diensten met meer dan 450 medewerkers, gevestigd in Kenia, Spanje en Nederland. Samen creëren we geweldige digitale oplossingen en maken we onze klanten klaar voor de strijd. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Door onze mensen.

Onze kantoren opereren allemaal autonoom. Autonomie is voor ons een belangrijke waarde. Zo creëren we ruimte om onze eigen keuzes te maken, te groeien en onze cultuur te borgen. Dit is precies waarom we sinds 2010 continu in de top 1- 10 van Great Place to Work staan.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met onze recruiter: cecilia.vanhalteren@incentro.com. Zijj helpt je graag verder. Al overtuigd? Solliciteer nu en we gaan graag met je in gesprek!

Apply now!

Data & Strategy