Back to all vacancies

Junior Frontend Developer

AngularJavaScriptReact

Front-end development vraagt om het maken van de creatieve vertaalslag van code naar mooi afgeronde projecten. Bij Incentro betekent dat dat je in complexe omgevingen samenwerkt met inspirerende collega’s en van a tot z een eindproduct realiseert: van concept tot live gang. Natuurlijk helpen we je daarbij!

Passie voor programmeren

Ook als junior krijg je bij ons de mooiste kansen. Veel begeleiding zorgt ervoor dat je veilig voelt in een ondernemende cultuur. Er is veel ruimte om jezelf te ontplooien en vooral om te werken aan hele gave projecten. Je werkt mee aan onze front-end inrichting en ontdekt zo welke technieken en tools jou het beste liggen. Jouw passie ligt bij het programmeren, specialiseren komt later wel!

Passie en ervaring

Werk je bij Incentro, dan betekent het dat je passie hebt: het juiste vuur in je donder om met plezier en ambitie je werk te doen. Verder verlangen wij van jou:

  • Een afgeronde HBO-WO opleiding (Informatica of vergelijkbaar);

  • Dat je verantwoordelijkheid durft te nemen

  • Een open instelling: je legt graag contact


Doorlopend ontwikkelen en goede verdiensten

Onze borrels zijn legendarisch, de sportuitjes (skiën, snowboarden en skateboarden) geweldig en we helpen en stimuleren elkaar, bijvoorbeeld tijdens backlogs, hackathons en trainingsdagen. We dagen je uit om je eigen pad vorm te geven. Verder bieden we jou:

  • een creatieve werkomgeving met ervaren developers

  • onbeperkt opleidingsbudget

  • lease auto, NS-business card, laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling

  • mede-eigenaar worden door middel van aandelenpakket


Klaar om aan de slag te gaan?
Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan meteen via de knop hieronder. Wil je meer weten? Schroom vooral niet om te mailen naar Floris; floris.boersma@incentro.com

Apply now!

Front-end development