Back to all vacancies

Junior RPA Business Consultant

agileanalystAutomationBusinessBusiness AccelerationBusiness AnalystConsultancyProject managementRPA

No translation is available for this vacancy

Direct veel verantwoordelijkheid, zowel business als IT vraagstukken analyseren en veel schakelen met klanten. Als Business Consultant op het gebied van RPA ben jij een echte spin in het web. Geen fan van een formele sfeer en een strakke taakomschrijvingen? En wel de ambitie om jezelf snel te ontwikkelen en aan grote automation projecten te werken. Dan willen wij jou in ons team. Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het automation team, een interne scale up binnen Incentro. Hierdoor pluk je de voordelen van het werken bij zowel een volwassen bedrijf als in een snel en dynamisch team. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken en niet bang zijn voor een uitdaging. Je denkt altijd een stap vooruit, bent operationeel ijzersterk en je houdt ervan om met je poten in de klei te staan. Makkelijk is dit niet en daarom zoeken we iemand die uit het juiste hout gesneden is. Als Automation consultant ben jij de schakel tussen business en techniek. Moeiteloos analyseer je processen, richt je een proces samen met de klant opnieuw in of neem je de leiding in projecten. Lees hier hoe wij dit gedaan hebben bij Makro: https://short.incentro.com/3BbNIet. Met jouw analytische blik, organisatorisch talent en communicatieve skills vertaal je processen naar concrete automation oplossingen. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je voor jezelf een ontwikkelplan waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt.

Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

  • HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business en/of IT is een pré (Bijv. Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Business IT en Management of Informatie Management)
  • Je wordt enthousiast van IT, automatiseringen, projectmanagement en/of procesverbeteringen
  • Ervaring in programmeren is een pré
  • Relevante ervaring door stages, bijbanen en extra curriculaire activiteiten
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een zelfstandige en ondernemende mindset
  • De wil om in korte tijd veel te leren
  • Vloeiend in Nederland en Engels

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop en daarom zul je ook starten in ons traineeship. Naast het traineeship en de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een kickstart van je carrière door middel van ons traineeship. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Het werkveld van automation, RPA en AI is continue in ontwikkeling. Dus wij snappen dat jij het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig. Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.


Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen me je in gesprek!

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud