Back to all vacancies

Junior Scrum Master

agileDigital Information Servicesincentroproject managerrandstadscrum masterutrechtvacature

No translation is available for this vacancy

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Ben je al een tijdje betrokken in het Agile werken binnen een software ontwikkeling/ ICT omgeving? Ben je onderdeel geweest van een scrum team en heb je de ambitie om zelf de scrum master rol op je te nemen? Neem dan contact met ons op om deze ambitie waar te maken.


In deze zelfstandige rol als jr. scrum master ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de scrum methodiek binnen onze development teams. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat jouw collega’s binnen de teams de methode begrijpen en gaan naleven. Het is jouw taak om het team te laten excelleren in het zelf organiserend werken.

Je zal gaan samenwerken in een team bij 1 van onze klanten om het team te faciliteren, te begeleiden, te helpen met incrementele verbeteringen in het scrum proces om zo de maximale waarde door het team te laten leveren. Daarnaast heb je nauw contact met de product owner en stakeholders onze klanten waarvoor we projecten doen.

Een Greep Uit Jouw Werkzaamheden

 • Zorgen voor de meest effectieve en resultaat gerichte inzet van medewerkers;
 • Houdt toezicht op het scrum team en zorgt ervoor dat het team zich continu blijft ontwikkelen;
 • Faciliteert de scrum meetings en helpt de teams de Scrum theorie, praktijk, regels en waarden te begrijpen;
 • Bestaande rapportages verder optimaliseren en nieuwe informatiebehoeften vertalen in rapportages;
 • Ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen en procedures omtrent planning en scrumproces;
 • Onderhoud je het contact met de andere Agile collega's om elkaar te helpen en te ontwikkelen.
 • Affiniteit en enige ervaring met Agile/Scrum.
 • Creatief en niet bang om de groep aan de hand te nemen.

Jouw profiel
Voor deze rol zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die uitdagingen niet uit de weg gaat en die graag werkzaam wil zijn binnen een professionele omgeving in de software ontwikkeling. Je bent sociaal, oplossingsgericht, analytisch sterk, creatief en je durft kritisch te zijn. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht en kunt onder tijdsdruk accuraat blijven werken. Ben je jezelf continu aan het verbeteren in jouw vak.

Overige Functie-eisen

 • Hbo of WO diploma
 • Affiniteit en ervaring met Agile/Scrum in binnen een software ontwikkeling omgeving.
 • Creatief en niet bang om de groep aan de hand te nemen.
 • Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal, mondeling en schriftelijk.Jouw carrière bij Incentro

Elke dag precies hetzelfde? Welnee. Je werkt op verschillende locaties, op verschillende projecten en in verschillende teams.


Wordt je enthousiast van dit alles? Dan ben je bij Incentro Digital Information Services op het juiste adres.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris afhankelijk van je werkervaring. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen. Daarnaast bieden wij jou een Scrum Master training aan om goed bij ons van start te gaan.


Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren- 0642745808 of mail: cecilia.vanhalteren@incentro.com

Apply now!

Digital Information Services (DIS)