Back to all vacancies

Lead Conversational AI

ChatbotsConversational AIDialogflowDutch is required

Chatbot, voice assistant, virtual agent, Google Assistant: jij weet er wel raad mee! Kom ons rebelse team aansturen en creëer fenomenale voice-en chatbots. 🔥

Jouw carrière bij Incentro


Als lead van het Conversational AI team bij Incentro inspireer, motiveer en stuur jij jouw ‘conversational’ collega’s. Jij bent een echte enthousiasteling, zit boven op de markt en je weet hoe je nieuwe trends inbrengt. 👌Jij begrijpt de behoeften van onze klanten en adviseert ze op hun weg naar legendarische interacties!


Met jouw enthousiasme en passie, weet je hoe je de voordelen van conversational AI in de customer journey van onze klanten implementeert. Jij gebruikt het beste van business analysis en service design om tot dat punt te komen. Maar dat is nog niet alles! Jij herkent ook de ingewikkelde logica in een gesprek en implementeert dat in jouw conversational creaties. Je krijgt de vrijheid om te experimenteren en om bruggen te bouwen tussen business en IT door het creëren van voice- en chatbots. Soms van A tot Z en soms een kleiner onderdeel. Jij test en optimaliseert jouw conversational flows voor verschillende platformen: websites, apps, WhatsApp, Facebook, Google Home en misschien in de toekomst wel voor slimme spiegels, AR en robots!


Jouw doel? Geweldige virtuele collega’s creëren die het leven in positieve zin veranderen. Denk je nu: ‘dit is echt iets voor mij?’ Awesome! Kom bij ons team en werk voor de tofste klanten.


Over jou

Jij staat te popelen om met plezier en ambitie aan de slag te gaan. We vragen ook nog het volgende aan je:

 • Een HBO/WO-diploma;
 • 5 jaar aan relevante werkervaring;
 • Ervaring met het bouwen van chatbots en voicebots;
 • Ervaring in het leidinggeven, motiveren, coachen of opleiden van anderen;
 • Ervaring in het communiceren met stakeholders;
 • Ervaring met scrum;
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse presentatie-en communicatievaardigheden;
 • Wat zou het leven zijn zonder geweldige user-experience? Jij stelt de gebruiker centraal.


Kennis van de volgende technieken:

 • NLU tools zoals Google Dialogflow, IBM Watson Conversation, Rasa, Nuance, Microsoft Bot Framework, Microsoft Power Virtual Agents of vergelijkbare technologieën;
 • Het vormgeven van chat- en voicebotgesprekken door gebruik te maken van functionele modelmatige talen als UML of andere vergelijkbare talen en/of tools;


Daarnaast is ervaring met de volgende begrippen een dikke pré:

 • User-experience design;
 • Service design;
 • Business analysis;
 • Verandermanagement;
 • JSON en RESTful API’s

  Wat we jou bieden.

  Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.000 (afhankelijk van jouw ervaring). Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.


  Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

  Over ons.

  Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


  Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️ We helpen je graag verder.

  Apply now!

  Front-end development