Back to all vacancies

Marketing manager

Marketing

No translation is available for this vacancy

Heb jij het in je om in de aanval te gaan in dit digitale tijdperk? Om een sterk merk uit te bouwen en dat door te vertalen naar gerichte marketingacties? Lees meer over de functie marketing manager.

Incentro is een digitale dienstverlener met een grote groei ambitie om de omzet in vijf jaar te verdrievoudigen. Ambitieuze doelen gaan gepaard met ambitieuze plannen die de groei van ons merk moeten ondersteunen. Hiervoor zoeken wij een marketing manager.

Als marketing manager versterk je het Brand Management Team (BMT). Het BMT is verantwoordelijk voor ons merk. We bouwen samen aan bekendheid en verdieping van het merk én aan de online marketingstrategie van Incentro. Zo creëren we de fundamenten voor de klantbenadering van onze autonome cellen.


Jouw verantwoordelijkheden

Als marketing manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie. Je verbindt alle aanwezige expertises, zodat content-, merk- en online marketingstrategieën constant op elkaar zijn afgestemd. Zo werk je samen aan een datagedreven én aansprekende klantbenadering. Je begrijpt de wereld van digitale verandering/IT en weet hoe je customer journeys kunt verbeteren, doelgroepen kunt bereiken en klant- en marktinzichten kunt verkrijgen en gebruiken. Daarnaast ben je in staat om onze autonome cellen te adviseren over hun eigen marketingactiviteiten, waardoor er een consistent beeld van het merk ontstaat.


Over jou

Met passie voor marketing kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • 5+ jaar werkervaring in B2B-marketing bij voorkeur in de wereld van IT;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van (online) marketingstrategieën;
  • Je hebt uitstekende projectmanagement en organisatie vaardigheden en bent pro-actief;
  • Je bent in staat om het grotere plaatje te zien, maar je hebt ook passie voor details. Je kunt visie op het merk en online marketing vertalen naar concrete plannen;
  • Je bent een verbinder, brengt mensen en ideeën bij elkaar en je kunt collega’s inhoudelijk coachen en motiveren;
  • Je bent in staat om de verschillende cellen binnen Incentro te adviseren over hun eigen marketingactiviteiten en die te verbinden aan de overkoepelende merk- en marketingstrategie;
  • Je weet een idee om te zetten tot een resultaat;
  • Je hebt sterke conceptuele vaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris afhankelijk van ervaring en expertise. Maar dat is niet het enige, bij Incentro organiseren we legendarische borrels, teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! 👌 Je komt terecht in een gezellig team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd naar onze andere voordelen? Check ze hier.


Over Incentro

Incentro is een hard groeiende digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Nederland, Spanje en Afrika. We bedenken én bouwen digitale oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klant.

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter vooruitgang en verandering. Zonder onze geweldige medewerkers, geen uitzonderlijke resultaten. Dat blijkt uit onze Great Place to Work awards, die we al binnenslepen sinds 2010. Ja: een volledig decennium. Dat is iets waar we ontzettend trots op zijn!

Voor vragen kun je contact opnemen met Heleen Crielaard: +316 1098 0878.

Apply now!

Business supporting roles ♡