Back to all vacancies

Medior Automation Developer (RPA)

AutomationBack-end developerBusinessBusiness AccelerationConsultancyRPA

No translation is available for this vacancy

Veel verantwoordelijkheid, werken in een hecht team en toffe projecten bouwen. Als medior Automation Developer (RPA) ben jij de technische specialist die software robots uitdenkt en ontwikkeld. Hou jij van een uitdaging en heb je de ambitie om grote automation projecten uit te werken? Dan willen wij jou in ons team. Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het Automation team. Een interne startup binnen Incentro. Daardoor hebben we de voordelen van een volwassen organisatie, maar de dynamiek van een startup. We zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om mee te denken over de groei van ons team, operationeel sterk is en het niet erg vindt om iedere week een andere uitdaging te hebben. Makkelijk is dit niet, maar wel een unieke kans om te laten zien wat je kan.

In de rol van medior Automation Developer is jouw hoofddoel om de beste automation en RPA oplossingen voor onze klanten te maken. Jij weet hoe je de techniek tot leven brengt. Jij wil deze technieken combineren om innovatieve en vooruitstrevende oplossingen te bouwen. Altijd nét iets vooruitstrevender dan de rest en deze rol neem jij ook op je in het team. Daarnaast ben je in staat om de technische lijnen uit te zetten, zodat onze oplossingen altijd doen wat ze beloven en de ontwikkeling soepel verloopt. Met jouw skills, analytische vaardigheden en ervaring is dit uiteraard geen probleem. Naast het werken aan vette projecten besteed jij tijd aan je eigen ontwikkeling (onbeperkt budget!) en die van het team. Hierdoor lopen jij en je team voorop op het gebied van technische en soft skills en kunnen jullie elke uitdaging aan!

Over jou

We verwachten zeker niet dat jij al specialist bent in de automation of RPA wereld. Zolang je maar beschikt over voldoende enthousiasme, ambitie en jezelf herkend in de volgende punten:

  • Een HBO bachelor of masterdiploma. Een opleiding met de focus op IT of techniek is een pré. (Bijv. Computer science, Artificial Intelligence, Data Science, Software Engineering of een andere studie met een sterke cijfermatige/technische component)
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van software ontwikkeling als developer en/of solution architect
  • Je hebt interesse in IT, automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Ervaring met RPA tooling is een pré (UiPath is de tooling die wij gebruiken)
  • Vloeiende Nederlandse (en Engelse) communicatie skills
  • 1-3 jaar werkervaring
  • Een zelfstandige en ondernemende mindset
  • Niet bang om verantwoordelijk te zijn en de leiding te nemen

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Opleiding

Het werkveld van automation, RPA en AI is continue in ontwikkeling. Dus wij snappen dat jij het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig. Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen met je in gesprek! 

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud