Back to all vacancies

Medior Backend Developer

Back-endBack-end developerDutch is requiredincentroJava

No translation is available for this vacancy

Is keihard code knallen niet genoeg voor jou en wil je meer verantwoordelijkheid? Als medior backend developer ben je bij Incentro aan het juiste adres! Zet de volgende stap in jouw carrière.

Over jou

Met een passie voor techniek ben je al een heel eind bij ons. Wat we verder van jou verwachten?

  • Een IT-gerelateerd HBO/WO diploma;
  • Ongeveer 2 jaar (+) relevante werkervaring;
  • In teamverband kunnen werken;
  • Je neemt graag het initiatief en laat van je horen;
  • Uitstekende communicatie en in het Nederlands en Engels.


Je hebt ervaring met de volgende technieken:

  • Java;
  • REST APIs
  • Agile en Scrum;
  • Microservices is een pré;
  • Spring framework is een pré;

Jouw carrière bij Incentro

Als backend developer houd jij je bezig met afwisselende projecten: volledig nieuwe implementaties of het innoveren van de bestaande platformen. Jij bent de consultant, dus je geeft jouw klanten advies over welke keuzes zij zouden moeten maken.


Daarnaast werken we headless, backend en frontend zijn gescheiden. Geen traditionele software, nee nee, wij geven jou de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Zodat jij cutting-edge tech aanlevert en de klant altijd mind blown het kantoor verlaat. Tenslotte vervul je samen met de andere ervaren collega’s een coachende rol voor jouw juniorcollega’s. Wat wil je nog meer?

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris, afhankelijk van je expertises. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.


Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal.


Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren 0642745808 of stuur een mail naar cecilia.vanhalteren@incentro.com

Apply now!

Digital Information Services (DIS)