Back to all vacancies

Medior consultant chatbots & voice

Conversational AIDialogflowInteractive

No translation is available for this vacancy

Chatbot, voice assistant, virtual agent, Google Assistant, jij weet er wel raad mee! Help onze klanten naar een nieuwe generatie van conversational A.I. 

Jouw carrière bij Incentro

Allereerst leiden wij jou verder op tot een complete conversational A.I. consultant. Als conversational A.I. consultant bouw jij legendarische chatbots en voicebots bij onze klanten. Je herkent de logica in een gesprek en vind het leuk om hiermee te puzzelen in jouw conversational creaties. Je implementeert, test en optimaliseert jouw gespreksflows voor platforms zoals websites, apps, WhatsApp, Facebook, Google Home, en in de toekomst misschien smart spiegels, AR en robots. Met jouw enthousiasme en passie kom je erachter hoe onze klanten conversational A.I. zo goed mogelijk kunnen ontwerpen om altijd de juiste antwoorden te geven. Je begrijpt de behoeftes van de klant, bent niet bang meer input te vragen en je geeft gevraagd en ongevraagd advies over technische kwesties. Je hebt de vrijheid om te experimenteren en je slaat bruggen tussen business en IT door het bouwen van conversational agents.

Jouw doel? Het creëren van een nieuwe virtuele collega, die gebruikers helpt en bedrijven transformeert. Denk je nu, “Dat klinkt als een topbaan”? Super! Kom ons team versterken en werk voor de vetste klanten.

Over jou

Je hebt al enige ervaring met back-end of front-end development en wil je graag specialiseren richting conversational A.I. We vragen ook nog het volgende aan je:

 • Een HBO/WO-diploma, bij voorkeur in technische richting;
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatie-en presentatievaardigheden;
 • Wat is het leven zonder uitstekende user-experience? Jij zet de gebruiker centraal;
 • Jij houdt van puzzelen en complexe problemen oplossen.

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken is een pré:

 • Ervaring met het creëren van voice-en chatbot gesprekken met Dialogflow, IBM Watson, RASA of andere conversational platforms;
 • User-experience design;
 • Business analysis.

    Wat we jou bieden.

    Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2.700 - €3.700 (afhankelijk van je ervaring). Maar dit is niet het enige, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! 👌We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop! Jouw geluk staat centraal. 

    Over ons

    Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


    Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen

    ✉️ We helpen je graag verder.


    Apply now!

    Apps, DevOps, Automation & Cloud