Back to all vacancies

Medior iOS App Developer

AppInteractiveiOSMobileSwift

Ben jij een kundig iOS developer en heb je passie voor het maken van indrukwekkende apps met impact? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Met deze ambities en drive pas je precies in ons team en ben je verzekerd van een baan vol kansen en ontwikkeling. Dankzij het werk wat jij doet hebben onze klanten straks geen computer meer nodig!

Jouw carrière bij Incentro

Als iOS app developer bij Incentro werk je in een multidisciplinair team van app developers, web developers en designers. Je werkt mee aan wereldklasse apps die door duizenden mensen gebruikt zullen worden.

Er is gigantisch veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak.

Samen met de rest van het team ontwikkel je in de nieuwste technieken en ga je voor de beste kwaliteit. Zo werken we met Kotlin Multiplatform Mobile om hybrid apps te ontwikkelen en waarborgen we kwaliteit met peer reviews, unit testing en maken we gebruik van een CI/CD. Heb je zelf ideeën voor verbeteringen, voor nieuwe features of nieuwe concepten? Hou ze niet voor je, want vanuit onze klanten en Incentro worden initiatieven juist gewaardeerd. Onze klanten? We werken voor geweldige bedrijven als Leen Bakker, Coop, PostNL en LBH Group. Voor onze klanten werken we in projectteams vanuit Incentro. Dat zorgt ervoor, dat je korte communicatielijnen hebt met bijvoorbeeld designers en UX’ers. Naast native app development komen ook Flutter development projecten voorbij. Wil je je hier ook in ontwikkelen of verder in groeien? Daar bieden we de mogelijkheden voor.

Over jou.

Een passie voor tech en development vinden we belangrijk, maar we zien ook graag het volgende:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding

 • 2+ jaar werkervaring met iOS development

 • Ruime kennis van Swift en eventueel Objective-C

 • Ervaring met het opzetten van iOS projecten

 • Vaardig in zowel UIKit als SwiftUI

 • Vaardig in het werken met alles basis concepten als REST API’s, GIT en Gitflow

 • Interesse of ervaring in cross-platform ontwikkeling in Kotlin Multiplatform Mobile

 • Bekend met unit tests & gebruik van CI/CD

 • Kennis van verschillende architecturen en design patterns

 • Apps kunnen publiceren in de App Store

 • Ervaring met Scrum en Agile werken

 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Wat we jou bieden.

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3000 - €4000,-. Heb je iets anders in gedachten? Laat het ons zeker weten.

Incentro biedt naast geld gelukkig nog veel meer moois. Van borrels in ons zelf-gebouwde bruine café tot toffe teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! Bij Incentro staat geluk centraal, zodra je bij ons werkt staat dus ook voor jou geluk centraal. Check hier nog meer arbeidsvoorwaarden om van te watertanden.

Over ons.

“Let’s embrace change” is het motto van Incentro, bij ons op kantoor is dat niet anders. Digitale gebruikerservaringen veranderen enorm snel, maar met de juiste keuzes kun je hier veel winst mee behalen. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière.

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons, we vertellen je graag meer.

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud