Back to all vacancies

Medior Low Code Developer

Low-code

No translation is available for this vacancy

Medior Thinkwise Low Code Developer

Voor een nieuwe low code start-up binnen Incentro zijn we op zoek naar low code collega’s die met ons het Thinkwise avontuur willen aangaan. Thinkwise is de snelst groeiende, Nederlandse, speler op de low code markt.

We zijn net partner geworden van Thinkwise, dus er is alle ruimte voor jouw ideeën, inzichten en mogelijkheid om met het nieuwe team, een succesvolle vestiging te maken. 

Heb jij wel al low code ervaring maar nog niet met Thinkwise? Geen probleem, je begint de eerste weken met een Thinkwise traineeship, samen met al je andere nieuwe collega's.

Jouw carrière bij Incentro

We zoeken mensen die impact willen maken. Naast dat je je graag met vraagstukken voor onze klanten bezighoudt, werk je samen binnen het team en neem je de junioren mee in hun groeipad. Daarnaast heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Heb je zelf ideeën voor verbeteringen, voor nieuwe features of nieuwe concepten? Hou ze niet voor je, want vanuit onze klanten en Incentro worden initiatieven juist gewaardeerd.

We hoeven je niet te vertellen dat je als Thinkwise consultant de beste core applicaties voor de klant ontwikkelt. Samen met je team, bedenk en creëer je oplossingen op maat. Onze projecten zijn gericht op de core business van onze klanten. Daarom moet je in staat zijn goed te kunnen schakelen met de business en kan je je gemakkelijk bewegen binnen verschillende lagen van een organisatie. We zoeken collega's die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Natuurlijk is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze nieuwe start-up.

Over jou

 • 2+ jaar werkervaring in low code, (Thinkwise is een pré, mocht je hier geen ervaring mee hebben, dan leiden wij jou graag op)

 • HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business en/of IT is een pré 

 • Je staat open voor nieuwe innovatieve manieren om oplossingen te maken

 • Je hebt een passie om complexe business / IT problemen op te lossen

 • Je bent in staat "het grotere plaatje" te zien als het om oplossingen gaat

 • Ervaring met databases

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

 • Een zelfstandige en ondernemende mindset

 • De wil om in korte tijd veel te leren

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken:

 • Modelling

 • SQL

 • Javascript


Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekend salaris aan. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen. Hier horen ook nog andere voorwaarden bij zoals een leaseauto, laptop en winstuitkering. Maar nog veel belangrijker, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren 0642745808 of stuur een mail naar cecilia.vanhalteren@incentro.com

Apply now!

Application Development