Medior .Net Developer

Back-end developer.NETSiteCoreTridion

Jouw carrière bij Incentro

Vind jij het leuk om toekomstgerichte frameworks in .NET te bouwen en klanten te adviseren? Yes! Kom dan bij ons werken als medior .NET developer 💻.  Als medior .NET developer ben je al bekend met een aantal tools en frameworks, maar er valt ook nog genoeg te leren. Je vindt het leuk om problemen van de klant op te lossen en ze te adviseren.

Over jou

Je schudt zo wat design patterns uit je mouw en weet wanneer en waarom je die toepast. Maar dat is niet het enige, we vragen ook nog het volgende aan je:

  • minimaal 2 jaar ervaring in .NET development;
  • Ervaring in agile werken;
  • Consultancy skills;

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken:

  • Webapplicatie frameworks zoals ASP.NET (Core) MVC;
  • Restless API frameworks zoals ASP.NET (Core) API;
  • Content Management System zoals Tridion en SiteCore
  • SQL database ORMs, zoals Entity Framework (Core) of MongoDB;
  • SOLID principes;
  • Je bent bekend met Azure of AWS (en wat Google Cloud).

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2800 - €3.500 (afhankelijk van expertises). Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Check hier alle voorwaarden. 

Over ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro. 


Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️ We helpen je graag verder. Het makkelijkste gaat dit door te mailen naar Arianne (arianne.landheer@incentro.com)


vacancyDetail.link.applyText

Back-end development