Back to all vacancies

Medior Platform Developer

CloudDutch is requiredGCPGoogle CloudPythonUtrecht

No translation is available for this vacancy

Heb jij altijd al mee willen bouwen aan een platform? Meewerken aan het design, development, tot deployment en de operatie? Met de allernieuwste technologieën en concepten?

Gedreven door het succes van onze klanten

Incentro groeit al vijftien jaar aan één stuk. Dat was nooit gelukt zonder ons nauwe partnership met Google Cloud. 2021 wordt het jaar waarin we een sterke basis neerzetten. Een basis om nog verder te kunnen groeien en onze klanten te helpen ontwikkelen, moderniseren en schalen met behulp van de infrastructuur van Google Cloud. Het versterken van onze klanten is onze main focus, vooral als het gaat om innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De volgende stap: het neerzetten van een geolied proces, krachtige verhalen en hoogwaardige service. Om dit te bereiken willen we onszelf ook versterken, door ons team en haar expertise uit te breiden. Ben jij wie we zoeken?

Onze cloud klanten helpen door automatisering van veel voorkomende uitdagingen is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Daarom zijn we begonnen met het opbouwen van een core platform team dat de verantwoordelijkheid krijgt over het bouwen en onderhouden van ons customer platform waarop onze cloud klanten kunnen aansluiten. Met dit platform helpen wij onze klanten nog meer waarde te halen uit hun cloud omgevingen. Dit doen we bijvoorbeeld door het bouwen van FinOps oplossingen, geautomatiseerde platform reviews en security health checks.

Jouw carriere bij Incentro

Jij bent als platform developer onderdeel van het nieuwe core platform team dat samen met onze sales en consultancy collega’s features bedenkt en daarna implementeert in ons customer platform. In de praktijk zal je voornamelijk bezig zijn met de development van de backend services, maar ook zal je zo nu en dan de frontend moeten kunnen aanpassen (don’t worry, we verwachten niet dat je een frontend guru bent) en zelf een deployment pipeline moeten kunnen opbouwen. Daarnaast ga je collega’s enabelen om zelf integraties te kunnen bouwen in ons platform zodat al onze klanten die integraties kunnen gebruiken.

Om het platform te bouwen maken wij gebruik van moderne cloud-native technologieën zoals microservices, containers, API’s en infrastructure-as-code. Het platform draait op Google Cloud Platform en de omgeving wordt volledig door het eigen team gemanaged. We zijn agile in de ontwikkeling en houden daarbij zowel stabiliteit als nieuwe functionaliteit in balans. Deployments, monitoring en de algemene operatie doen wij zelf. We zijn flexibel in hoe we het aanpakken en welke tooling we gebruiken, maar hebben daardoor ook verantwoordelijkheid!

Je krijgt daarnaast de ruimte om certificaten te behalen, zoals de Google Certified Professional Cloud Architect en trainingen te volgen via de Incentro Academy om verder te groeien in je carrière. Wie weet wil je na een aantal jaar onze klanten helpen als consultant?

In het kort, ben jij iemand die...

 • enthousiast wordt van technologie;
 • ervan houdt om te experimenteren en dingen uit te zoeken;
 • cloud native denkt;
 • interesse heeft om te werken aan de volledige lifecycle van een platform;
 • geen probleem heeft om naast development ook operationele taken van het platform op te pakken;
 • complexe uitdagingen op schaal met techniek wilt oplossen;
 • voor klanten tooling wilt bouwen om hun werk beter en leuker te maken;
 • altijd nieuwe ideeën heeft voor handige nieuwe tooling;

Jouw skills

 • Je hebt een technische Bachelor of hoger (HBO/WO) behaald, of vergelijkbare ervaring opgebouwd in de praktijk;
 • Je hebt een relevante cloud certificering of bent bereid die te behalen;
 • Je hebt ervaring met Python en frameworks zoals Flask of vergelijkbaar;
 • Je snapt dat de frontend ook een onderdeel is van het platform en vindt het leuk om daar af en toe ook zelf in te duiken;
 • Je hebt ervaring met cloud native technologie zoals containers, API Gateways en CI/CD;
 • Kennis van infrastructure-as-code tooling zoals Terraform en monitoring tooling is een pre;
 • Kennis van Google Cloud Platform is een pre;
 • Drie tot vijf jaar ervaring in een functie als Cloud Developer of een soortgelijke functie;

De voordelen als Incentronaut

We bieden een marktconform salaris van € 3000 - € 4000. Heb je iets in gedachten op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden? We staan open voor suggesties, dus laat het ons dan weten. Maar genoeg over geld... Incentro biedt je nog veel meer. Je krijgt o.a. een eigen laptop, mobiliteitsregeling en pensioenregeling. We organiseren legendarische (digitale) borrels, feesten en teamuitjes. En wanneer alles weer normaal is, zelfs een wintersportvakantie, die je echt niet kunt missen. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom staat het team bij Incentro voorop! Jouw geluk is onze focus. Bekijk hier wat Incentro jou allemaal te bieden heeft.

Geïnteresseerd? Neem contact op!


Word je al zenuwachtig? Mooi! Wij geloven er sterk in, dat je het snelst kunt groeien wanneer je uit je comfort zone durft te stappen. Samen gaan we het avontuur aan en veranderen en groeien we voor maximaal succes. Durf jij het aan? Stuur ons je motivatie en laat ons weten waarom jij de topper bent die wij zoeken.

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud