Back to all vacancies

Medior RPA Developer

AutomationBack-endConsultancyIncentro AutomationLow Code.NETProcess AutomationrandstadRobotic Process AutomationRPAUtrecht

No translation is available for this vacancy

Als Medior RPA Developer ben jij de technische held die onze software robots bedenkt en bouwt. Wij zijn het laatste jaar snel gegroeid en willen nu doorpakken. Daarom zoeken wij ambitieuze en daadkrachtige mensen die deze uitdaging samen met ons aangaan. Ben jij dat? Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Als Medior RPA developer neem je op technisch vlak het voortouw in onze RPA projecten. Na een complete onboarding ga je snel van start bij één van onze klanten. Op basis van de procesanalyse ontwerp je samen met je team de beste automation oplossing, waarbij jij zorgt dat de oplossing onze kwaliteit standaarden haalt en de klant tevreden is. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de bouw, het testen en de implementatie. Daarnaast begeleid je onze klanten in het opzetten van de juiste technische structuur, benoem en initieer je nieuwe automatiseringskansen en ben jij vaak het technische aanspreekpunt. Als laatste begeleid jij nieuwe en minder ervaren collega's in hun ontwikkeling. Je denkt altijd een stap vooruit, overziet het speelveld van RPA en Automation en je houdt ervan om met je poten in de klei te staan.

Naast het volgen van trainingen voor de benodigde hard skills, volg je trainingen uit onze Medior Professional Academy (MPA). Dit gebeurd op basis van de persoonlijke doelen die je samen met je fieldmanager opstelt! Hierdoor kan jij je ontwikkelen tot een complete IT professional.

Het team

Je komt te werken in de gedreven Automation cel. We zijn twee jaren geleden begonnen en ontwikkelen ons snel. Dit doen wij met veel passie en toewijding en dit zie je terug in de projecten en het team. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken en niet bang zijn voor een uitdaging. Iemand met een vernieuwde en kritische blik. In kleine teams voeren wij relatief korte projecten uit, waardoor iedere week anders is. Daarnaast stellen wij samen met het team doelen waar we met z'n allen achter staan en een passie voor hebben. Natuurlijk worden behaalde doelen ook goed gevierd!

Over jou

We verwachten dat je een basis hebt in de wereld van RPA en Automation en je hier graag verder in wilt ontwikkelen. Verder zijn we op zoek naar een goede fit tussen jou en het team. Solliciteer direct als je beschikt over voldoende enthousiasme, ambitie en jezelf herkend in de volgende punten:

  • Minimaal 2 jaar relevante (werk)ervaring. Meer ervaring is natuurlijk altijd goed! De functie wordt aangepast aan jouw werkervaring
  • Een HBO bachelor of masterdiploma. 
  • Kennis van en ervaring met RPA software, UiPath ervaring is een pré
  • Ervaring met softwareontwikkeling in een professionele omgeving
  • Je wordt enthousiast van IT, automatisering, robotisering en optimaliseren.
  • Je hebt de wil om je te blijven ontwikkelen en met de ambitie om ook andere te ontwikkelen
  • Je herkent jezelf in onze cultuurwaarden: Camaraderie, Boldness, Autonomy en Mastery
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop! Daarom is er een breed scala aan interne trainingen (het MPA) te volgen en onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen. Het werkveld in RPA en Automation is continue in ontwikkeling, daarom is het heel belangrijk om jezelf steeds te blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën. Hier is ook alle ruimte voor in je werk, sterker nog; we verwachten ook dat je echt tijd aan R&D besteedt.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris tussen de 3300 - 4300 euro bruto (excl. vakantiegeld) afhankelijk van jouw ervaring. Heb je al iets in gedachten? Zeg het! Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een elektrische leaseauto en een laptop die je zelf mag uitkiezen. Ook krijg je veel opleidingen en een kickstart van je carrière. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Incentro is een hard groeiende digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Kenia, Spanje en Nederland. Samen creëren we awesome digital solutions en maken we onze klanten ready for battle. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door onze mensen.

Onze vestigingen opereren allemaal autonoom. Autonomie vinden wij namelijk een belangrijke waarde. Zo creëren we ruimte om eigen keuzes te maken, te groeien én onze platte cultuur te waarborgen. Niet voor niets zijn we een Great Place to Work sinds 2010.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met onze consultant Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen met je in gesprek!


Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud