Back to all vacancies

Medior Scrum Master

agileDigital Information Servicesincentroproject managerscrum mastervacature

No translation is available for this vacancy

Ben jij flexibel, scherp en een echte teamspeler? Houd je overzicht in de complexe wereld van projecten? Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de Agile principes en de scrum waarden? Kom dan ons team bij Incentro versterken als Agile Project Manager / Scrum Master!


Over jou

Met een passie voor IT-project management kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • een relevant HBO- of WO-diploma;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als project manager;
  • ervaring in het managen van IT-projecten (tijd, geld, scope, kwaliteit);
  • ervaring als Scrum Master in een Scrum team;
  • je hebt een PSM1 (of vergelijkbaar) certificaat.
  • PSM2 (of vergelijkbaar) certificaat is een pré;
  • uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Jouw carrière bij Incentro

Als Agile Project manager / Scrum Master bij Incentro ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van onze klanten. Dit doe je door het project vorm te geven met de juiste aanpak die past bij de opdracht en context van de opdrachtgever. Vanuit Incentro werken we voornamelijk via de agile principes en Scrum werkwijze. Daardoor ben je verantwoordelijk voor het coachen en verbeteren van de Scrum Teams die je leidt. En natuurlijk manage jij de klassieke projectvariabelen zoals tijd, scope, geld en kwaliteit.

Uiteraard hoort het managen van klantverwachtingen en stakeholdermanagement er ook bij. Veel van onze klanten staan open voor een meer Agile manier van werken, dus daar liggen mooie kansen om klanten te helpen veranderen!


Elke dag precies hetzelfde? Welnee. Je werkt op verschillende locaties, op verschillende projecten en in verschillende teams.


Wordt je enthousiast van dit alles? Dan ben je bij Incentro Digital Information Services op het juiste adres.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris afhankelijk van je werkervaring. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.


Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren- 0642745808

Apply now!

Digital Information Services (DIS)