Back to all vacancies

Medior/senior Cloud Engineer

CloudData Engineering

No translation is available for this vacancy

Niet zomaar een baan

Ben je op zoek naar een standaard engineering functie? Bij een standaard bedrijf? Sorry, dan kunnen we je niet helpen... Wij zoeken bevlogen engineers, die samen met ons willen groeien. Heb jij de drive om alsmaar nieuwe dingen te leren en het lef om dingen anders te doen, met het oog op maximaal succes? Dan zoeken we jou! Je werkt niet binnen vaste kaders, die creëer je met je team! Samen met jouw team kom jij namelijk met vernieuwende, innovatieve oplossingen voor organisaties, waar we als team het allerliefst voor willen werken. Jullie komen met vernieuwende ideeën, waar organisaties zelf nog niet eerder aan gedacht hebben. Met jouw expertise en kennis weet jij wat ervoor nodig is om onze klanten future-proof te maken.

Gedreven door het succes van onze klanten

Wij zoeken challengers. Collega’s die willen leren en het iedere dag een beetje beter willen doen. Die niet bang zijn om hun visie en ideeën te delen. Jij durft nieuwe dingen te proberen, omarmt verandering en leert door te doen. Jij wordt er blij van om organisaties vooruit te helpen. Je weet wat zij nodig hebben om digital-first te worden en volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Moeilijke gesprekken met de klant en collega’s ga je niet uit te weg. Zelfs niet als dat betekent dat het radicaal anders moet. Je hebt een duidelijke visie over hoe dingen beter kunnen. Met jouw expertise en kennis, neem je de klant aan de hand. De klant staat binnen het team op één: samen streven we naar het beste resultaat.

Een aantal recente projecten: MyCujoo, NPO, Koningsdag Thuis, GOODBYE2020

Maximale groei: als individu, team en met de klant

Incentro groeit al vijftien jaar aan één stuk. Dat was nooit gelukt zonder ons nauwe partnership met Google Cloud. 2021 wordt het jaar waarin we een sterke basis neerzetten. Een basis om nog verder te kunnen groeien en onze klanten te helpen ontwikkelen, moderniseren en schalen met behulp van de infrastructuur van Google Cloud. Het versterken van onze klanten is onze main focus, vooral als het gaat om innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De volgende stap: het neerzetten van een geolied proces, krachtige verhalen en hoogwaardige service. Om dit te bereiken willen we onszelf ook versterken, door ons team en haar expertise uit te breiden. Ben jij wie we zoeken?

De perfecte match

Jij leeft voor technologie. Als Cloud Engineer bij het Incentro cloud team, houd jij je voornamelijk bezig met cloud-native technologie. Je bent altijd op zoek naar manieren om te automatiseren en loopt graag voorop op de technologische ontwikkelingen. Het verbeteren van je engineering skills gaat als vanzelf. Je bent altijd op zoek naar manieren om dingen anders - en vooral beter - te doen. Dit allemaal met het doel om onze klanten en onszelf te veranderen, om te groeien voor maximaal succes. Dit doe je door jezelf en je collega’s constant uit te dagen.

In het kort, ben jij iemand die...

 • enthousiast wordt van technologie;
 • ervan houdt om te experimenteren en dingen uit te zoeken;
 • de intrinsieke motivatie heeft om klanten vooruit te helpen;
 • van aanpakken houdt;
 • goed kan luisteren;
 • graag met passende innovatieve oplossingen komt, die klanten helpen uitdagingen te overwinnen.

Jouw skills

 • Je hebt een technische Bachelor of hoger (HBO/WO) behaald, of vergelijkbare ervaring opgebouwd in de praktijk;
 • Je hebt een relevante cloud certificering of bent bereid die te behalen;
 • Je hebt ervaring met infrastructuur technologie zoals hypervisors, networking, load balancers en security;
 • Kennis van internetprotocollen: TCP/IP, DNS, HTTP(S) is een pluspunt;
 • Ervaring met Kubernetes is een pluspunt;
 • Je hebt ruime ervaring met open-source technology, software development en system engineering;
 • Je hebt ervaring met hypervisor technology, maar wil een switch maken naar cloud technologie, zoals containerization;
 • Drie tot vijf jaar ervaring in een functie als Cloud Engineer of een soortgelijke functie.

De voordelen als Incentronaut

We bieden een marktconform salaris van € 3.000 - 4.000. Heb je iets in gedachten op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden? We staan open voor suggesties, dus laat het ons dan weten. Maar genoeg over geld... Incentro biedt je nog veel meer. Je krijgt o.a. een eigen laptop, mobiliteitsregeling en pensioenregeling. We organiseren legendarische (digitale) borrels, feesten en teamuitjes. En wanneer alles weer normaal is, zelfs een wintersportvakantie, die je echt niet kunt missen. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom staat het team bij Incentro voorop! Jouw geluk is onze focus. Bekijk hier wat Incentro jou allemaal te bieden heeft.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Word je al zenuwachtig? Mooi! Wij geloven er sterk in, dat je het snelst kunt groeien wanneer je uit je comfort zone durft te stappen. Samen gaan we het avontuur aan en veranderen en groeien we voor maximaal succes. Durf jij het aan? Stuur ons je motivatie en laat ons weten waarom jij de topper bent die wij zoeken.

Apply now!

Infrastructure