Back to all vacancies

Meewerkstage Brand Management Team

BrandEventUtrecht

No translation is available for this vacancy

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waar je zowel de kans krijgt om te schakelen, communiceren, plannen en uitvoeren? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Kom 6 - 12 maanden meewerken in het BMT van Incentro!

Jouw stage bij Incentro

Tijdens deze meewerkstage ga je stage lopen binnen het leukste team van Incentro: het Brand Management Team. Je gaat volledig meedraaien met een project dat binnenkort van start zal gaan. In deze stage ondersteun je de brand manager van planning tot uitvoer bij zowel dit project en evenementen. Daarnaast zijn er nog een hele hoop andere leerzame taken.

Je hebt gesprekken met leveranciers en schakelt met verschillende interne afdelingen. Je helpt bij de voorbereiding van evenementen; van logistieke planning tot samenstellen van draaiboeken. Daarnaast ben jij ook het point of contact voor ons Experience Center en evenementen.

Er wordt van je verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken en dat je van aanpakken houdt. Je bent veel uitvoerend bezig. Het is belangrijk dat je goed kan inventariseren en structureren. Tijdens je stage krijg je veel verantwoordelijkheden. Natuurlijk helpen we jou daarbij!

Over jou

Met een passie voor organiseren en faciliteren kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Relevante MBO/HBO opleiding facility/hospitality/event management

  • Engels of Nederlands sprekend (goede beheersing van de Nederlandse taal)

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

  • Je bent zelfstandig, creatief en ziet kansen en mogelijkheden

  • Je hebt een ondernemende en proactieve persoonlijkheid en durft initiatief te nemen

  • Je hebt affiniteit/ervaring met het organiseren van evenementen en/of project management

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passende stagevergoeding van € 250,- Maar dit is niet het enige, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! 👌We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop! Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze meewerkstage? Of ben je super enthousiast geworden? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️ We kijken uit naar jouw bericht!

Apply now!

Marketing & Branding