Back to all vacancies

Office Manager

DxOne

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Office Manager

Als Office Manager bij Incentro is het jouw taak om zorg te dragen voor het kantoor en je collega’s. Je bent een verbinder en bent de go-to-person wanneer iemand een vraag heeft omtrent HR, Finance of het organiseren van een tof event. Jij kent iedereen en iedereen kent jou. Bij een toffe gebeurtenis stuur je een cadeautje, een bloemetje of beide. Je ontwikkeld en verbeterd de employee journey binnen onze vestiging.

Als Office Manager mag je zelf vormgeven aan hoe jij je werk wil doen en je eigen tempo bepalen. Je houd je bezig met confetti knallen en het onboarden van nieuwe mensen. Je zorgt voor een dak boven ons hoofd en dat het kantoor tof is ingericht en professionaliteit uitstraalt. Daarbij ondersteun je verschillende overleggen en help je het leiderschap actief te verbeteren. Ook houd jij je, samen met onze backoffice partner, bezig met de facturen naar klanten, zo kunnen we samen weer succes vieren. Samen met je mede Office Managers van de andere Incentro vestigingen werk je aan de Incentro Academy, de verzekeringen en pensioenen en het leaseplan.

Naast de basistaken zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld mee te helpen bij het verwerken van onze Great Place To Work resultaten en deze om te zetten in actie, het binnenhalen van nieuw talent of aan de slag te gaan als coach. Bij Incentro vinden we groei belangrijk. Durf te experimenteren in je manier van werken. Een kritische blik, oog voor proces en een ondernemende houding zijn daarom belangrijk. Je weet precies wat jouw vestiging nodig heeft en acteert hierop.


Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Weet jij van aanpakken? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Office Manager. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt 2 jaar relevante werkervaring als Office Manager;

  • Alles kan en je weet voor de meeste problemen een oplossing;

  • Ervaring met AFAS en Google Workspace is een pré;

  • Je bent benaderbaar en open, een vertrouwenspersoon van nature;

  • Je vindt het leuk om activiteiten en events te organiseren;

  • Je durft kritisch te zijn op de manier van werken en dit ook te challengen;

  • Je gaat integer en discreet om met informatie;

  • Nederlands en Engels is voor jou geen probleem.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.000 Excl. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Sales & Office