Back to all vacancies

Office Manager

Office Management

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Office Manager

Wij vinden mensen belangrijk, jij bent onmisbaar in onze cultuur en je bent van nature een vertrouwenspersoon. Jij weet wanneer mensen jarig zijn, verhuizen en wanneer het tijd is voor een feestje. We voorzien deze mensen graag van cadeautjes. Je staat midden in de employee journey.

Als Office Manager bij Incentro mag je zelf vormgeven aan hoe jij je werk wilt doen en je kan je eigen tempo bepalen. Je gaat je bezighouden met confetti knallen en het onboarden van nieuwe mensen, je zorgt voor een dak boven ons hoofd en dat het kantoor tof is ingericht en professionaliteit uitstraalt. Daarbij ondersteun je het management team bij overleggen en kom jij op voor je collega’s in de vestiging. Ook houd jij, samen met onze backoffice partners van Driezestig, je bezig met de facturen naar klanten, zo kunnen we samen weer successen vieren.

Bij Incentro krijg je de kans om meer te doen. Het staat je vrij om aan te sluiten bij bestaande in-house projecten of je eigen projecten op te zetten. Zo zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld mee te helpen bij het verwerken van onze Great Place To Work resultaten en deze om te zetten in actie, het binnenhalen van nieuw talent of aan de slag te gaan als coach. Bij Incentro vinden we jouw groei belangrijk. Durf te experimenteren in je manier van werken. Een kritische blik, oog voor proces en een ondernemende houding zijn daarom belangrijk. Je weet precies wat de vestiging nodig heeft en acteert hierop.


Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Ben jij een echt mensen mens? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Office Manager. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Office Manager;

  • Alles kan is ons motto, alleen nog uitzoeken hoe;

  • Een vertrouwenspersoon van nature, open en benaderbaar;

  • Je vindt het leuk om activiteiten en events te organiseren;

  • Kijk kritisch naar de manier van werken en je durft dit ook te bevragen;

  • Je gaat integer en discreet om met informatie;

  • Ervaring met AFAS en Google Workspace is een pré;

  • Je kan je goed verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - 4.000 excl. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Business supporting roles ♡