Back to all vacancies

Office Manager/ Ondersteuning MT

No translation is available for this vacancy

Office Manager/ MT-ondersteuner 

Word jij blij van een rol waarbij je de mensen van de vestiging faciliteert, de nieuwe medewerkers mag verwelkomen plus het MT gaat ondersteunen voor maximaal succes? Je gaat functioneren als go-to-persoon binnen de vestiging en je krijgt de kans invloed uit te oefenen op organisatievraagstukken.

Bij Incentro vinden we groei belangrijk. Dat vereist dat iemand creatief en kritisch is op de eigen werkprocessen en deze durft te verbeteren. Een kritische blik, oog voor proces en proactiviteit zijn daarom belangrijk. Door jouw high performance houding en positieve mindset kunnen de mensen effectief en optimaal werken. Je voorziet, organiseert, bewaakt en structureert de organisatie.

Wat je als Office Manager / MT-ondersteuner bij ons bent

Jij kent iedereen binnen de vestiging en iedereen kent jou. Als Office Manager/ MT-ondersteuner ben jij in control van de vestiging en de mensen die op kantoor werken. Je zorgt voor een goed sfeer, faciliteert de online wereld en laat het er altijd tip top uitzien. Je hebt hospitality en organisatie hoog in het vaandel staan en hebt ideeën hoe je hier invulling aan wilt geven. Jij organiseert evenementen, teambuilding en uitjes van legendarisch niveau!

Nieuwe mensen moeten bij jou zijn. Je bent verantwoordelijk voor de onboarding en offboarding van mensen en houd de financiële administratie bij. Je zorgt ervoor dat mensen een laptop krijgen, vervoer wordt geregeld en dat er wordt gecontroleerd op uren.

Als MT ondersteuner ontlast je het MT van de operationele zaken. Je maakt de agenda en notulen voor de vergadering en je bent op de hoogte van wat er speelt binnen de vestiging. Hierdoor heb je ook de kans om het MT in haar besluiten te challengen en uit te dagen. Daarbij dagen wij jou uit om zelf projecten op te pakken en de vertaalslag te maken tussen het MT en de mensen binnen de vestiging.


Wat wij van jou vragen

 • Je denkt en werkt op hbo-niveau;

 • Je hebt 2 jaar relevante werkervaring;

 • Je bent proactief en hebt een alles is mogelijk mentaliteit;

 • Je bent communicatief sterk, een natuurlijk vertrouwenspersoon en de go-to-person binnen de vestiging;

 • Analyseren, organiseren en plannen komt natuurlijk voor jou;

 • Je durft de processen te bevragen en te verbeteren;

 • Je bent integer en discreet met informatie;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat wij bieden

Allereerst bieden wij jou natuurlijk een passend salaris van €2.500 - €3.500. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten of een ander voorstel? Laat het ons weten.

Een cultuur gevormd door groei, specialisme, ambitie die zorgt voor het ervaren van geluk. Wij geloven dat mensen per definitie succesvol zijn wanneer zij met plezier hun ambities kunnen verwezenlijken en daardoor duurzaam ontwikkelen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én tweede op de Great Place To Work 2019. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

 • Ruimte en tijd om deze rol goed in te kunnen vullen;

 • De tool en middelen om succesvol te zijn;

 • Grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1;

 • Enorm veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap;

 • Geniale locaties, zoals de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en in de mediahaven in Amsterdam (onze thuishaven!);

 • Legendarische festivals, borrels, sportuitjes, teambuilding en wintersport waar nog jaren over wordt gesproken.

Overtuigd?

Ben je enthousiast over deze rol? Je kunt je gegevens en motivatie mailen naar sven.oldenhof@incentro.com, waarna wij contact met je zullen opnemen. Heb je vragen over deze rol? Of heb je gewoon zin om eens te bellen? Neem dan contact op met Sven op 0641202394. We horen graag van je.


Apply now!

Sales & Office