Back to all vacancies

Operational Manager / Agile Consultant

Project management

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Operational Manager / Agile Consultant bij Incentro

Kan jij van kop tot staart een agile project leiden? Zorg jij voor orde en structuur in een project? Haal jij voldoening uit het neerzetten van multidisciplinaire teams die met elke sprint waarde toevoegen? Dan hebben wij bij Incentro de uitdaging voor jou!

Bij Incentro krijg je de kans om onze klanten een volgende stap te laten maken op het gebied van Customer Experience en Digital Experience. Je gaat aan de slag bij retail klanten met een sterke digitale visie, zoals GrandVision en CASA. Hier ga jij met jouw team ervoor zorgen dat business doelen worden behaald van de klant en verkocht door de sales. Je luistert met je oren en je onderbuik naar het team en de klant en weet prikkelende vragen te stellen. Daarnaast besteed je tijd aan een productieve sfeer, goede communicatie en durft in te stappen waar nodig.

Je doet dit niet alleen, samen met onze agile-consultants help je bij het implementeren van een way-of-working die bij de klant past en borgt het gedachtegoed van agile. Als operational manager agile heb jij een belangrijke rol voor het adapteren van de Way-of-Working bij onze klanten. Tenslotte zijn we op zoek naar een actieve collega: je organiseert graag en deelt gerust je kennis door trainingen of presentaties te geven. Kortom, dus rol past bij je als je veel energie geeft en daardoor veel energie terug krijgt.

Naast het ondersteunen en leiden van je eigen team draag je verantwoordelijkheid voor enkele operationele onderwerpen op de vestiging. Jij stuurt bij op het inplannen van onze mensen, weet hoe het er financieel en contractueel voor staat bij de klant en kan dit doorrekenen in de forecast van vestiging en vertalen naar de juiste investering en aansturing van recruitment. Een functie waar je prima in mag groeien als je de potentie laat zien van een hands-on people manager met overzicht, strategisch inzicht, een gezonde pragmatische instelling en een vernieuwende blik op de activiteiten, organisatie en mensen.Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Ben jij van de planning? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Operational Manager Agile. Wat we nog meer van jou verwachten?

  • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;

  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen Agile Projectmanagement;

  • Je hebt gewerkt met of hebt kennis van Agile/SAFE/Waterval/Prince 1 en 2;

  • Stakeholder management is voor jou een leuk spel;

  • Je kan effectief communiceren in het Nederlands en Engels met klanten en collega’s.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €4.500 - €5.500. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Delivery & Consultancy