Back to all vacancies

Project Manager

agileProject managementscrum

No translation is available for this vacancy

Functie omschrijving


Als project manager ben je verantwoordelijk - samen met je multi gedisciplineerd team - voor het succes van het project. Jij bent de contactpersoon voor de klant en zorgt voor supervisie over je team. Je staat in direct contact met de developers over zowel processen als technieken.

Je bent van nature accuraat en je communiceert duidelijk. Het bewaken van kwaliteit, budget en de planning zijn je kerntaken. De verantwoordelijkheid dat iedereen uitvoert wat afgesproken is ligt bij jou, met natuurlijk wel de flexibiliteit om op onverwachte elementen te reageren. Je zorgt ervoor dat verschillende belangen behartigd worden, maar jij bent ook degene die ervoor zorgt dat het uiteindelijke doel niet uit het oog verloren wordt.

Over jou

Als jij gemotiveerd bent, met een passie voor tech, dan is de kans zeer groot dat wij een match zijn. Check hier wat er nog meer op onze wensenlijst staat:

 • HBO/WO diploma
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in de tech industry;
 • Klaar om nieuwe uitdagingen op te pakken;
 • Passie hebben om continue te verbeteren en processen te managen;
 • De vaardigheid om gemakkelijk met mensen te schakelen vanuit verschillende niveaus;
 • Eigenschappen: energiek, positieve mindset, extravert, vertrouwelijk;
 • Je bent de Nederlandse taal machtig en bent goed in Engels zowel in spraak als geschrift;

Wat neem je mee:

 • Je hebt omvangrijke ervaring met het werken in multi gedisciplineerde IT teams en deze tot succes te leiden.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met CMS systemen
 • Agile teams (Scrum) kent geen geheimen voor jou.
 • Je hebt uitstekende communicatie skills.
 • Je monitort, administreert en rapporteert over jouw projecten en daarnaast zorg je ervoor dat het budget gemanaged wordt.
 • Je maakt en zorgt ervoor dat afspraken met derde partijen nagekomen worden en schakelt bij daar waar nodig.
 • Je faciliteert het team en zorgt ervoor dat het optimaal kan presteren. Daarnaast hou je een oogje in het zeil qua teamdynamiek.

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro zijn we toegewijd aan zowel het verbeteren van producten maar ook onszelf. Jou ontwikkeling zal zowel plaatsvinden in hard- en soft skills, dit is ook zeer persoonlijk omdat niet iedere werknemer hetzelfde is. Beslis zelf hoe ver je jezelf wilt pushen en Incentro zal je ondersteunen (natuurlijk wel met een gezonde werk-privé balans). Voor Incentro is het belangrijkste dat het goed gaat met onze mensen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op elk niveau, aangezien je nooit klaar bent met leren. Als Incentronaut heb je toegang tot trainingen, workshops en conferenties. We geloven ook dat je veel leert van elkaar, daarom werk je bij Incentro ook vaak samen aan projecten. Bij Incentro zul je dan ook met veel getalenteerde mensen werken.

Wat bieden wij jou:

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4500 Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We organiseren legendarische borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal, check alle voordelen, zoals onze mobiliteitsregeling, een laptop én winstdeling, op deze pagina.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht.


Heb je vragen over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Jan (jan.hendriks@incentro.com):

*Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Apply now!

Agile and project management