Back to all vacancies

Project Manager

Project management

No translation is available for this vacancy

Project manager

Kan jij van begin tot eind een agile project leiden? Haal jij voldoening uit het neerzetten van multidisciplinaire teams die met elke sprint waarde toevoegen? En zorg jij voor orde en structuur in een project? Dan hebben wij bij Incentro de uitdaging voor jou!

Over jou

Ben jij een teamplayer die structuur aanbrengt en de planning overziet? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Agile Projectmanager. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;

  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen Agile Projectmanagement;

  • Je hebt gewerkt met of hebt kennis van Agile/SAFE/Waterval/Prince 1 en 2;

  • Stakeholder management is voor jou geen verrassing meer;

  • Je kan effectief communiceren in het Nederlands en Engels met klanten en collega’s.


Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro krijg je de kans om onze klanten een volgende stap te laten maken door applicatie te realiseren gericht op het ondersteunen van interne processen. Blije medewerkers bij onze klanten, dat is waar wij het voor doen. Door klanten te ondersteunen in het digitaliseren en transformeren van haar processen helpen wij ze om klaar te zijn voor de toekomst. Dit doen we onder andere bij ONVZ, TotalEnergies, Vopak, Gemeente Rotterdam en Hogeschool Inholland. Hier ga jij met een team van Incentro collega's ervoor zorgen dat de resultaten worden behaald die zijn afgestemd met de klant. Je luistert echt naar het team en de klant en weet de juiste vragen te stellen. Daarnaast besteed je tijd aan teambuilding om te zorgen te zorgen voor een goede dynamiek.


Naast het ondersteunen en begeleiden van je eigen team help je ook mee binnen het Sales proces. Jij weet wat realistisch is en denkt mee over de planning, het budget en scope. Je matcht hier de wensen van de klant en Sales.


Wordt je enthousiast van dit alles? Dan ben je bij Incentro Digital Information Services op het juiste adres.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekend salaris aan. Afhankelijk van je werkervaring moet je denken aan 3500-5500 met een + auto/vergoeding, OV businesscard, Opleidingsbudget, onkostenvergoeding, winstuitkering, thuiswerkvergoeding etc. Check hier alles wat Incentro biedt. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.


Maar nog veel belangrijker, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. 

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren 0642745808 of stuur een mail naar cecilia.vanhalteren@incentro.com


Apply now!

Delivery & Consultancy