Back to all vacancies

Recruiter

Diversiteit en inclusieDxOneRecruitmentWerving en selectie

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Recruiter bij Incentro

Heb jij ervaring met recruitment en begrijp je precies hoe je talent moet vinden en binden? Cool, dan hebben we een vette job voor je! Wij zijn op zoek naar een junior recruiter die ons team in Amsterdam komt versterken. Bij jou staat het vinden van de juiste match altijd voorop. Je staat bekend als enthousiaste, energieke en doeltreffende recruiter. Jij kunt die ene kandidaat vinden, weet welke kanalen je hiervoor in moet zetten en met een overtuigende speech haal je hem of haar binnen. Gewoon, omdat je een matchmaker bent.

We hebben jouw hulp keihard nodig bij het ondersteunen van je collega’s in het gehele werving en selectieproces. Jij bent voor ons de expert en je krijgt dan ook alle vrijheid om het wervingsproces zo in te richten dat we echt succesvol zijn. Samen met je Hiring Team stel je vacatureteksten op, bedenk je de meest creatieve wervingscampagnes en zet je deze uit via de modernste kanalen. Samen tillen we het recruitment naar een hoger niveau. Je weet met enthousiasme en gedrevenheid de beste talenten te werven. Daarnaast ben je proactief in het herkennen en benaderen van toppers binnen ons vakgebied, ga je duurzame partnerships aan met hogescholen, universiteiten en recruitment agencies.

Je komt terecht binnen de leukste vestiging van Incentro. Wij houden ons bezig met replatforming van e-commerce. Deze webshops worden echt next level. Jouw collega’s zijn dan ook experts binnen Design, Agile, Frontend en Backend. Daarnaast krijg je alle ruimte om eigen projecten op te pakken zoals Inclusie en Diversiteit, Onboarding en offboarding en het geven van trainingen binnen onze Young Professional Academy. Jij vindt duurzaamheid net zo belangrijk als wij. Dat zie je bij ons in hoe we met het klimaat omgaan (we hebben een eigen windmolen!), in welke klanten we aantrekken maar ook in hoe we met mensen omgaan. We vinden een duurzame relatie met onze collega’s, klanten en partners het allerbelangrijkste.

Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Ben jij de spreekwoordelijke spin in het web? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Recruiter. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;

  • 3+ jaar aan recruitment ervaring;

  • Je kan meedenken op tactisch en strategisch niveau;

  • Ervaring binnen de IT-sector komt je goed van pas;

  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem;

  • Je hebt een ondernemende houding en bent graag iedereen een stapje voor;

  • Je kan goed communiceren naar recruitment partners en collega’s in het Engels en Nederlands;

  • Je hebt een passie voor jouw vak en weet anderen hiermee te enthousiasmeren en in mee te nemen.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2500 - €4500. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom (corona-proof) borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Sales & Office