Back to all vacancies

RPA business consultant

BusinessBusiness AccelerationConsultancyRPA

No translation is available for this vacancy

Jij bent een kei in het in het begrijpen en verbeteren van complexe processen . 🧐Als een alleskunner manoeuvreer jij je moeiteloos door afdelingen bij onze klanten en lever jij de beste oplossingen. We hebben ambitieuze doelen en zoeken hiervoor ambitieuze enthousiaste mensen.  🙌 We hebben ambitieuze doelen en zoeken hiervoor ambitieuze enthousiaste mensen, ben jij dat? Reageer!

Jouw carrière bij Incentro


Als RPA business consultant ben jij de schakel tussen business en techniek. Moeiteloos sluit jij aan bij salesgesprekken om uit te leggen waarom Robotic Process Automation (RPA) dé manier is om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens neem jij de leiding om met jouw analytische blik en communicatieve skills de processen bij de klant te vertalen naar een RPA oplossing. Jij draagt er zorg voor dat de klant tevreden is, de RPA oplossing werkt en je brengt kansen voor nieuwe robots aan het licht. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je moeiteloos ontwikkelplannen voor jezelf waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt. Hierdoor ontwikkel je jezelf razendsnel en hoef jij geen uitdaging uit de weg te gaan!


We zoeken mensen die niet bang zijn om de grenzen van de mogelijkheden van RPA en zichzelf te onderzoeken. Ben jij de vrouw/man voor de job, join us!

Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

 • Bachelor- of Masterdiploma met de focus op business en IT (Bijv. Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of (Business en) Informatie Management;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring;
 • Vloeiend in Nederlandse en Engels.

Grote affiniteit met IT is een must. In ieder geval willen we jouw visie op automatisering en robotisering graag horen.

Relevante ervaring met programmeertalen zoals .NET/Python/Javascript of Low-Code systemen is een pré.

  Wat we jou bieden

  Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

  Over Incentro

  Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

  Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Floris: floris.weegink@incentro.com. Hij helpt je graag verder. 

  Apply now!

  Apps, DevOps, Automation & Cloud