Back to all vacancies

RPA Business Consultant

agileanalystAutomationBusinessBusiness AccelerationBusiness AnalystConsultancyProject managementRPA

No translation is available for this vacancy

Zowel business als IT vraagstukken analyseren, bedrijfsprocessen optimaliseren en veel verantwoordelijkheid. Als Business Consultant op het gebied van RPA ben jij een echte spin in het web. Geen fan van een formele sfeer en een strakke taakomschrijvingen? En wel de ambitie om jezelf door te ontwikkelen en aan grote automation projecten te werken. Dan willen wij jou in ons team. Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het Automation team, een interne scale up binnen Incentro. Hierdoor pluk je de voordelen van het werken bij zowel een volwassen bedrijf als in een snel en dynamisch team. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken en niet bang zijn voor een uitdaging. Je denkt altijd een stap vooruit, bent operationeel ijzersterk en je houdt ervan om met je poten in de klei te staan. Moeiteloos analyseer je processen, richt je een proces samen met de klant opnieuw in of neem je de leiding in projecten. Daarnaast spot en grijp je kansen om onze klanten nog een stap verder te helpen. Met jouw analytische blik, organisatorisch talent en communicatieve skills realiseer jij veranderingen die er toe doen. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je voor jezelf een ontwikkelplan waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt.

Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

  • Minimaal 1 jaar werkervaring of relevant ervaring door nevenactiviteiten en stages. Meer ervaring is natuurlijk altijd goed!
  • HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business, techniek en/of IT is een pré
  • Je wordt enthousiast van IT, automatiseringen en procesverbeteringen
  • Ervaring in programmeren en/of modelleren is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vloeiend in Nederland en Engels

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop! Daarom is er een breed scala aan interne trainingen te volgen en onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een leaseauto, laptop en winstuitkering). Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Incentro is een sterk cultuur gedreven organisatie. Dat betekent dat je niet zomaar bij een willekeurig bedrijf gaat werken als je voor Incentro kiest. Incentro biedt jou een sterk saamhorigheidsgevoel, waarin we voor interessante klanten mooie en complexe opdrachten uitvoeren. Je werkt in een relatief kleine groep mensen binnen een groter geheel. Zo heb je team met 10 collega’s waar iedereen elkaar kent, maar ook de slagkracht, het klantportfolio en de (door)groeimogelijkheden van een grote organisatie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Welkom bij Incentro!


Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen me je in gesprek!

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud