Back to all vacancies

RPA Developer

BusinessBusiness AccelerationConsultancyRPA

No translation is available for this vacancy

Als RPA developer ben jij de technische held die onze software robots uit de grond stampt. We hebben ambitieuze doelen en zoeken hiervoor ambitieuze enthousiaste mensen, ben jij dat? Reageer!

Jouw carrière bij Incentro


Samen met een hongerig team van gelijkgestemden streven wij ernaar om vastgeroeste processen bij onze klanten te automatiseren met Robotic Process Automation (RPA). Met jouw technische skills, analytische vaardigheden en enthousiasme bouw je de beste oplossingen voor onze klanten. Optimaliseren en versnellen is wat wij doen, jij begrijpt het probleem van de klant om in overleg met je team de juiste RPA oplossing op te leveren. Naast het werken aan vette projecten besteed jij tijd aan je eigen ontwikkeling, die van het team en win je misschien wel de volgende hackathon. Hierdoor loop jij voorop op technisch gebied en kan je elke uitdaging aan!

We zoeken mensen die niet bang zijn om de grenzen van de mogelijkheden van RPA en zichzelf te onderzoeken. Ben jij de vrouw/man voor de job, join us!

Over jou

Als je een grote passie hebt voor low-code automatiseren kom je al een heel eind! Om je toch een beetje richting te geven in wat we zoeken:

  • Een bachelor of masterdiploma met de focus op IT (Bijv. Computer science, Artificial Intelligence, Data Science, Software Engineering of vergelijkbaar);
  • Aantoonbare programmeerervaring (ervaring met C++, C#, Javascript, Visual Basic, low-code of Java is een pré)
  • Je hebt interesse in en het liefst al ervaring met RPA tooling (UiPath is de tooling die we gebruiken)
  • Vloeiende Nederlandse (en Engelse) communicatie skills.
  • Ervaring met of kennis van het werken op basis van het Agile principe
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Een zelfstandige en ondernemende mindset; je toont graag eigenaarschap van je taken

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Het werkveld in RPA en AI zijn continue in ontwikkeling, daarom is het heel belangrijk om jezelf steeds te blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën. Hier is ook alle ruimte voor in je baan, sterker nog; we verwachten ook dat je echt tijd aan R&D besteedt. 

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Floris: floris.weegink@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen me je in gesprek! 

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud