Back to all vacancies

RPA Solution Architect

AutomationBack-endConsultancyIncentro AutomationLow Code.NETProcess AutomationrandstadRobotic Process AutomationRPASolution ArchitectUtrecht

No translation is available for this vacancy

Als RPA Solution Architect ben jij onze technische lead die samen met het team software robots bedenkt en bouwt. Door onze snelle groei van de afgelopen tijd zoek we mensen die zich met ons willen ontwikkelen. Je wilt graag je team, onze manier van werken en de automatiseringsoplossingen continu verbeteren. Daarom zoeken wij ambitieuze en daadkrachtige mensen die het voortouw willen nemen in deze uitdaging. Ben jij de volgende UiPath MVP? Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Als RPA Solution Architect ben jij een echte "tech lead".  Je denkt altijd een stap vooruit, communiceert helder en duidelijk met onze klanten en je houdt ervan om met je poten in de klei te staan. De technische structuur zet jij neer, zowel binnen project als intern in het team. Ook blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelen op het gebied van automation en RPA. Op basis van je operationele werkzaamheden, praktijk ervaring en up-to-date kennis vorm en deel jij jouw automation visie. Daarnaast streef jij ernaar om continu onze kwaliteit te verhogen. Zo houdt je je bezig met onze best practices, controleer je ontwikkelstandaarden en bouw je frameworks zodat onze robots steeds beter worden. Moeiteloos schakel jij tussen verschillen klanten en projecten, begeleid jij je minder ervaren teamgenoten en neem jij de leiding in projecten.

Naast het volgen van trainingen voor de benodigde hard skills, volg je trainingen uit onder andere onze Medior Professional Academy (MPA). Dit gebeurd op basis van de persoonlijke doelen die je samen met je fieldmanager opstelt! Hierdoor kan jij je ontwikkelen tot een complete IT professional die de leiding neemt.

Het team

Je komt te werken in de gedreven Automation cel. We zijn twee jaren geleden begonnen en ontwikkelen ons snel. Dit doen wij met veel passie en toewijding en dit zie je terug in de projecten en het team. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken en niet bang zijn voor een uitdaging. Iemand met een vernieuwde en kritische blik. In kleine teams voeren wij relatief korte projecten uit, waardoor iedere week anders is. Daarnaast stellen wij samen met het team doelen waar we met z'n allen achter staan en een passie voor hebben. Natuurlijk worden behaalde doelen ook goed gevierd!

Over jou

We verwachten dat je ervaring hebt in de wereld van RPA en Automation en je hier de beste in wilt worden Verder zijn we op zoek naar een goede fit tussen jou en het team. Solliciteer direct als je beschikt over voldoende enthousiasme, ambitie en jezelf herkend in de volgende punten:

  • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van RPA. Meer ervaring en andere ervaring is natuurlijk altijd goed! 
  • Een HBO bachelor of masterdiploma. 
  • Kennis van UiPath met de ambitie om hier een MVP in te worden 
  • Je wordt enthousiast van IT, automatisering, robotisering en optimaliseren.
  • Je hebt de wil om je te blijven ontwikkelen en de ambitie om een leidende rol in het team te nemen
  • Je herkent jezelf in onze cultuurwaarden: Camaraderie, Boldness, Autonomy en Mastery
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop! Daarom is er een breed scala aan interne trainingen (het MPA) te volgen en onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen. Het werkveld in RPA en Automation is continue in ontwikkeling, daarom is het heel belangrijk om jezelf steeds te blijven ontwikkelen in de nieuwste technologieën. Hier is ook alle ruimte voor in je werk, sterker nog; we verwachten ook dat je echt tijd aan R&D besteedt.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris tussen de 3500 - 5000 euro bruto (excl. vakantiegeld) afhankelijk van jouw ervaring. Heb je al iets in gedachten? Zeg het! Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een elektrische leaseauto en een laptop die je zelf mag uitkiezen. Ook krijg je veel opleidingen en een kickstart van je carrière. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Incentro is een hard groeiende digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Kenia, Spanje en Nederland. Samen creëren we awesome digital solutions en maken we onze klanten ready for battle. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door onze mensen.

Onze vestigingen opereren allemaal autonoom. Autonomie vinden wij namelijk een belangrijke waarde. Zo creëren we ruimte om eigen keuzes te maken, te groeien én onze platte cultuur te waarborgen. Niet voor niets zijn we een Great Place to Work sinds 2010.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met onze consultant Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen met je in gesprek!

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud