Back to all vacancies

RPA Traineeship

agileAutomationBusiness AccelerationConsultancyDevelopmentLow CodeprocesanalyseProject managementRPATraineeship

No translation is available for this vacancy

Direct leren in de praktijk, zowel business vraagstukken analyseren en vette oplossingen ontwikkelen? Als RPA Trainee leiden wij jou op zodat je van begin tot eind waarde kan leveren bij onze projecten. Geen fan van een formele sfeer en een strakke taakomschrijvingen? En wel de ambitie om jezelf als een racket te ontwikkelen en aan grote projecten te werken. Dan willen wij jou in ons team. Reageer!

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het automation team, een interne scale up binnen Incentro. Hierdoor pluk je de voordelen van het werken bij zowel een volwassen bedrijf als in een snel en dynamisch team. Wij zoeken mensen die verder durven te kijken en niet bang zijn voor een uitdaging. Je denkt altijd een stap vooruit, bent operationeel ijzersterk en je houdt ervan om met je poten in de klei te staan. We voeren in kleine teams relatief korte projecten uit, waardoor iedere week anders is. Makkelijk is dit niet en daarom zoeken we iemand die uit het juiste hout gesneden is. 

Als RPA trainee verdiep jij je van A tot Z in RPA projecten. Met veel plezier analyseer jij processen bij de klant en houd je workshops om alle details en onduidelijkheden boven water te krijgen. Met de opgehaalde informatie ontwerp je samen met je collega's de automatiseringsoplossing. Vervolgens bouw en implementeer je op basis van dit ontwerp de robot. We vragen niet van jou dat jij alles kan, maar dat je alles graag wilt leren. Naast het volgen van trainingen voor de benodigde hard skills, zul je starten in onze Young Professional Academy (YPA). Hier zul je tijdens de eerste 3 jaar van je carrière alle middelen tot je beschikking krijgen om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige consultant. Dit gebeurd allemaal op basis van een ontwikkelplan waarin jij de leiding neemt!

Over jou

We verwachten zeker niet dat jij al specialist bent in de automation of RPA wereld. Zolang je maar beschikt over voldoende enthousiasme, ambitie en jezelf herkend in de volgende punten:

  • Een HBO bachelor of masterdiploma. Een opleiding met de focus Business, IT of techniek is een pré
  • Je wordt enthousiast van IT, automatisering, robotisering en optimaliseren
  • Ervaring in of met programmeren / modelleren is een pré, waarbij je je sterk wilt ontwikkelen op dit vlak
  • Relevante ervaring door stages, bijbanen en extra curriculaire activiteiten is een pré.
  • De wil om in korte tijd veel te leren
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Vloeiende Nederlandse (en Engelse) communicatie skills

Opleiding

Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop en daarom zal je ook starten in ons YPA. Naast de YPA en de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig! Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris tussen de 2450 en 3000 euro (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je veel opleidingen en een kickstart van je carrière. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Incentro is een sterk cultuur gedreven organisatie. Dat betekent dat je niet zomaar bij een willekeurig bedrijf gaat werken als je voor Incentro kiest. Incentro biedt jou een sterk saamhorigheidsgevoel, waarin we voor interessante klanten mooie en complexe opdrachten uitvoeren. Je werkt in een relatief kleine groep mensen binnen een groter geheel. Zo heb je een team met 10 collega’s waar iedereen elkaar kent, maar ook de slagkracht, het klantportfolio en de (door)groeimogelijkheden van een grote organisatie. Ben jij klaar voor de eerste stap in je (professionele) carrière? Welkom bij Incentro!

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Hij helpt je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen met je in gesprek!

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud