Sales Executive

Sales

Deals maken, daar ben je dol op als Sales Executive. Vertrouwen krijgen en relaties opbouwen, je kunt het allemaal!

Over jou


Met een passie voor je baan kom je een heel eind. Verder verwachten we van jou:

  • HBO/WO diploma
  • Minimaal 7 jaar werkervaring (idealiter in de IT en/of consulting industry)
  • Een commercieel genie, in andere woorden: iemand die voor sales leeft
  • Ervaring met het onderhouden en bouwen van klantrelaties
  • Een (startend) netwerk in de online services tot je beschikking.
  • Ervaring met het coachen en begeleiden van andere collega’s
  • In staat mee te denken over de gehele bedrijfsvoering

Jouw carrière bij Incentro

Als Executive sales weet je hoe je een deal met sluiten. Jij scoort het eerste contact met de klant, weet hoe je moet verbinden en durft te experimenteren. Hiermee inspireer je de klant. Door je creativiteit en lef weet je altijd met het juiste haakje een klant binnen te halen. En zo zorg je ervoor dat je collega’s nooit te weinig werk hebben.


Je bent tevens verantwoordelijk voor de klantrelatie van onze bestaande klanten. Ten slotte ben je onderdeel van het management team en samen draag je de verantwoordelijkheid voor de (sales) strategie, visie en het geluk van de vestiging. Het coachen van andere werknemers is dan ook onderdeel van je baan.


Binnen Incentro werken we met kleine (max 60 medewerkers) vestigingen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen P&L, recruitment, processen, marketing etc. Hoewel je een sales focus zult hebben, ben je samen met het management team verantwoordelijk voor het besturen van de vestiging.


Wat we jou bieden

Ten eerste bieden wij een competitief salaris afhankelijk van je ervaring.


Maar een goed salaris is niet het enige dat Incentro biedt. Er zijn legendarische borrels, feestjes, een fantastisch team een een onvergetelijke wintersport vakantie! Voor ons is het niet meer dan logisch dat we goed zorgen voor onze mensen. Daarom komt het team altijd op de eerste plaats bij incentro. Jouw geluk is onze focus. Check hier wat Incentro biedt.


Over Incentro

Door verandering maken wij onze klanten sterker. Dit doen wij door het creëren van digitale platformen en het verbeteren van de customer experience voor ‘s werelds grootste klanten en hotste klanten. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben je er klaar voor de volgende stap in je carrière?


Welkom bij Incentro!


Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️Arianne helpt je graag verder: arianne.landheer@incentro.com

vacancyDetail.link.applyText

Sales & Office