Back to all vacancies

Sales Manager (Cloud)

Dutch is requiredGoogle CloudNextSales

No translation is available for this vacancy

Is het jouw passie om samen met relaties waarde te creëren? Ben je een kei in communicatie en kansen spotten? Staat klanttevredenheid hoog in jouw prioriteitenlijstje? En ben je ook de closer die we zoeken? Lees dan vooral verder!

Jouw carrière bij Incentro

Als Sales Manager weet je hoe je een deal met sluiten. Jij regelt het eerste contact met de klant, weet hoe je moet verbinden en durft te experimenteren. Hiermee inspireer je de klant. Door je creativiteit en lef weet je altijd met het juiste haakje een klant binnen te halen. En zo zorg je ervoor dat je collega’s nooit te weinig werk hebben.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de klantrelatie van onze bestaande klanten. Je krijgt alle autonomie en vrijheid om deze relaties uit te bouwen en echte win-win situaties te creëren.

Ten slotte ben je onderdeel van het management team en ben je medeverantwoordelijkheid voor de (sales) strategie, visie en het geluk van de vestiging. Het coachen van andere collega's is ook onderdeel van je baan.

Binnen Incentro werken we met kleine (max 60 medewerkers) vestigingen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen P&L, recruitment, processen, marketing etc. Hoewel je een sales focus zult hebben, ben je samen met het management team verantwoordelijk voor het besturen van de vestiging.

Over jou

Met een passie voor je baan kom je een heel eind. Verder verwachten we van jou:

  • HBO/WO diploma
  • Minimaal 3 jaar werkervaring (idealiter in de IT en/of consulting industry)
  • Een commercieel genie, in andere woorden: iemand die voor sales leeft
  • Ervaring met het onderhouden en bouwen van klantrelaties
  • Een (startend) netwerk in de cloud services tot je beschikking

Wat we jou bieden

We weten wat je hier wil lezen(💸), dus: we bieden een competitief salaris van €3000,- tot €4500,-, afhankelijk van je ervaring. Heb je een ander bedrag in je hoofd? Noem het, en wellicht komen we eruit!

Zo, nu dat duidelijk is kunnen we over op waar we bij Incentro echt trots op zijn. Geluk van onze werknemers is bij Incentro een prioriteit. We staan al jarenlang in de top van de Great Place to Work, en daar zijn we trots op! Naast goede borrels, teamuitjes en een legendarische wintersport ieder jaar, zijn we er echt voor elkaar. Gelukkige mensen leveren nou eenmaal excellent werk af.  Check hier de rest van onze arbeidsvoorwaarden.

Over Incentro

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud